Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ponovna instalacija softvera/otključavanje moba

Imam Motorolu SLVR L7, s Vodafone softverom. Sada sam nabavio novi mobitel i želio bih nekome uvaliti Motorolu... problem je u tome što se s tim softverom može koristiti samo u jednoj mreži.
    Mislio sam da se taj problem automatski rješava instalacijom originalnog Motorola softvera, ali neki mi kažu da su noviji mobiteli zaključani na jednu mrežu i da se reinstalacijom softvera to ne može promijeniti...

Dakle, jel to istina? Mogu li dati da mi na mobitel s Vodafone softverom instaliraju Motorola softver, i znači li to da će mobitel automatski biti otključan za sve mreže?
    Ako ne, kako da ga otključam, ako ikako?

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon se neće otključati stavljanjem nebrandiranog softvera u njega jer je dio koji sadrži informacije o tome odvojen od ostalog softvera telefona.

U podforumu Motorola možda ima informacija kako ga otključati pa pregledaj temu Unlock - otključavanje Motorola za dalje ili kod lokalnog majstora za mobitele ako shvatiš da i nije tako jednostavno.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    motorola l7 microSD 512mb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nyame Pregledaj post
    Imam Motorolu SLVR L7, s Vodafone softverom. Sada sam nabavio novi mobitel i želio bih nekome uvaliti Motorolu... problem je u tome što se s tim softverom može koristiti samo u jednoj mreži.
    Mislio sam da se taj problem automatski rješava instalacijom originalnog Motorola softvera, ali neki mi kažu da su noviji mobiteli zaključani na jednu mrežu i da se reinstalacijom softvera to ne može promijeniti...

Dakle, jel to istina? Mogu li dati da mi na mobitel s Vodafone softverom instaliraju Motorola softver, i znači li to da će mobitel automatski biti otključan za sve mreže?
    Ako ne, kako da ga otključam, ako ikako?
    Sa promjenom softwarea ne otkljucajes mob. Za otkljucati ga trebas napraviti TP (TestPoint). Da ti sad ne objasnjavam ugrubo: trebas rastaviti mob, rezati limic i napraviti kratki spoj (koji je bezopasan).
    Pronađi tutorial na youtube ili google video (upisi "motorola L7 tp tutorial" ili samo "l7 tp tutorial")
    Ili odi na motodestination mislim da tu imas postupak a ako zapnes mozes potraziti pomoc.
    Ako nemas hrabrosti raditi tp jednostavno ga odnesi nekom lokalnom unlockeru i plati mu da ti ga otkljuca.

p.s. dao bi ti link za TP tutorial ali koristim dial-up a nemam bas vremena

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103

tu imaš sve o unlocku, ako ti je mob pod garancijom, bolje odnesi nekome, jer se mob može otključati i bez TP-a i na taj način možeš sačuvati garanciju.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Kreiranje flex-a sa moba
    By jdabic1 in forum Motorola
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 23-03-2005, 14:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove