nekoliko opcih pitanja.. citam forum i stare teme, vecina su closed pa ne mogu dic..
ovako, posto sam ga tek uzeo i apsolutni pocetnik s mda.. impresioniran sam kako radi age of empires igro 3sata jucer.. heh, no kad sam instalirao nije mi htio pokrenut jer premalo memorije.. pa sam moram prilagodit settings--sistem--memory, vidim da pise da uređaj ima 57.41mb .. i podijeljeno je na storage i programa..
storage mi ima 27.63 in use:22.54 znaci free:5.09
program 29.78 in use: 16.26 znaci free:13.52 ..bilo je ujednaceno pa sam oslobodio malo za programs da pokrenem igru.. sad zasto je tolko puno vec zauzeto? s cim, kako oslobodit tu memoriju..jer mi dosta ovo da bude 5 mb za sorage, a 13 za programs.. cini mi se premalo slobodne memorije..
imam karticu od gige, i 2igre i par slika, cini mi se da bi stekalo kad bi popunio gigu s igrama i programima i filmicima recimo...jer mi se cini da je par puta restarto se sam..
...zatim me zanima,mp3 ide ko zvonjava jel? a di narihtam glasnocu i jel ide mp3 za poruke, mislim da bi moralo ic jer sam i nampx200 mogao stavit..no tu ne mogu nac di to narihtat...jel se moze ukljucit izvjesce za stalno da ne moram svaki sms posebno ukljucivat...?
gore pored start-- uz vrijeme signal inace napise sms kad je poslan..sad mi je napiso sms, i kad kliknem na to napise sms sent..i tako stoji, hm, inace bvi se trebalo maknut no sad je uvijek tu..
i jos ako imate za preporucit neki dobar program na njega, jer nisam bas upoznat, gledo sam po pcwarez ima super igra, i filmica, dok su programi vecina gps mape..ima li npr mapa zagreba obicna, ko sto na k800 imam u .jar izdanju, mapu, raspored busa,tram i tih korisnih aplikacija.. nadam se da bi trebalo imat aplikacija bat nesto vise korisnih nego java pa ako imate koj za preporucit..

Odgovori uz citat
. . ja sam u wavu stavljao za poruke i zvonjavu neznam dal ide mp3... cuo sam da kada pošalješ poruku noraš ostati u porukama dok ne piše send al nisam tocno skužio sta... iglavnom samo ga restartaj to ti je ona mala rupica desno od usb ulaza... kratko drži...
Bookmarks