Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mda compact-u potrazi za odgovorima,opcenita pitanja

nekoliko opcih pitanja.. citam forum i stare teme, vecina su closed pa ne mogu dic..
    ovako, posto sam ga tek uzeo i apsolutni pocetnik s mda.. impresioniran sam kako radi age of empires igro 3sata jucer.. heh, no kad sam instalirao nije mi htio pokrenut jer premalo memorije.. pa sam moram prilagodit settings--sistem--memory, vidim da pise da uređaj ima 57.41mb .. i podijeljeno je na storage i programa..
    storage mi ima 27.63 in use:22.54 znaci free:5.09
    program 29.78 in use: 16.26 znaci free:13.52 ..bilo je ujednaceno pa sam oslobodio malo za programs da pokrenem igru.. sad zasto je tolko puno vec zauzeto? s cim, kako oslobodit tu memoriju..jer mi dosta ovo da bude 5 mb za sorage, a 13 za programs.. cini mi se premalo slobodne memorije..

imam karticu od gige, i 2igre i par slika, cini mi se da bi stekalo kad bi popunio gigu s igrama i programima i filmicima recimo...jer mi se cini da je par puta restarto se sam..

...zatim me zanima,mp3 ide ko zvonjava jel? a di narihtam glasnocu i jel ide mp3 za poruke, mislim da bi moralo ic jer sam i nampx200 mogao stavit..no tu ne mogu nac di to narihtat...jel se moze ukljucit izvjesce za stalno da ne moram svaki sms posebno ukljucivat...?

gore pored start-- uz vrijeme signal inace napise sms kad je poslan..sad mi je napiso sms, i kad kliknem na to napise sms sent..i tako stoji, hm, inace bvi se trebalo maknut no sad je uvijek tu..

i jos ako imate za preporucit neki dobar program na njega, jer nisam bas upoznat, gledo sam po pcwarez ima super igra, i filmica, dok su programi vecina gps mape..ima li npr mapa zagreba obicna, ko sto na k800 imam u .jar izdanju, mapu, raspored busa,tram i tih korisnih aplikacija.. nadam se da bi trebalo imat aplikacija bat nesto vise korisnih nego java pa ako imate koj za preporucit..
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bez uvrede, no sve to vec pise na forumu, a neke stvari i vise puta.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a neznam..ima samo 7starnica tu a search nije pouzdan.. nasao sam za mp3 da mora ic poseban program, ili waw file za poruke...makar kad odem na postavke za zvonjavu mogu stavit waw, dok mi za poruke ne pokazuje te melodije u waw formatu..
    vidim da si stavio hi-res kartu zagreba prije godinu dana,mozes uploadat opet ako imas jos na kompu?al ako netko ima i neke programe s kartama ko sto uima za javu
    a ovo za recimo sto mi stoji sms gore i memoriju nisam nigdje nasao..koja je to memorija rom pretpostavljam il..i kako oslobodit vise momorije ima li to utjecaja na rad racunala..ako ima tema s odogorovom moze link..hvala
    i zasto kad prebacujem prek bt kad se iskljuci ekran nakon minute bt veza se uspori drasticno pa prekine...
    i jos jedno pitanje-zvucnik mu je pretih za gledat filmove, pa bi me zanimalo di ima kupit slusalice, tocnije jos vise bi mi pasao adapter,to je neki univerzalni(njaobicniji stereo) iz 2.5 u 3.5mm jel?i di preporucate to uzet?
    Zadnji uredio dubrava : 14-05-2007 u 23:50
    bio nekad oglas...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze netko odgovor?

taj 2.5mm u 3.5mm bilo koj,kak znam koj je stereo izlaz i jel to neki drugaciji il najobicniji, di ima za kupit?

zatim kako stavit zvonjavu mp3 waw il nesto za poruke, za pozive ide al poruke ne nudi ih tamo pod zvukove...

kako oslobodit vise memorije na uređaju kao sto sam napisao gore, za sad mi je malo memorije u opticaju, sta guta tolko memorije sve..?
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Operater
    097 091
    Godina
    36
    Bodovi
    15.304
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.304, Nivo: 29
    Bodovi: 15.304, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post

...zatim me zanima,mp3 ide ko zvonjava jel? a di narihtam glasnocu i jel ide mp3 za poruke, mislim da bi moralo ic jer sam i nampx200 mogao stavit..no tu ne mogu nac di to narihtat...jel se moze ukljucit izvjesce za stalno da ne moram svaki sms posebno ukljucivat...?

gore pored start-- uz vrijeme signal inace napise sms kad je poslan..sad mi je napiso sms, i kad kliknem na to napise sms sent..i tako stoji, hm, inace bvi se trebalo maknut no sad je uvijek tu..
    za riport nisam nit znao da ima.. . . ja sam u wavu stavljao za poruke i zvonjavu neznam dal ide mp3... cuo sam da kada pošalješ poruku noraš ostati u porukama dok ne piše send al nisam tocno skužio sta... iglavnom samo ga restartaj to ti je ona mala rupica desno od usb ulaza... kratko drži...

imaš negdje u postavkama da promjeniš svaki zvuk na mobu.. neznam tocno di... imaš tih 2.5-->3.5 u cipoteci mislim, al nisam siguran

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged