HDD Seagate vs. Hitachi 320 gb, 16 mb chace
planiram uzet nesto od to dvoje.. koji je bolji.. sta preporucate idemo Seagate ili Hitachi!? jel zna ko dal je bio neki test ... koja firma je pouzdanija/kvalitetnija
HDD Seagate vs. Hitachi 320 gb, 16 mb chace
planiram uzet nesto od to dvoje.. koji je bolji.. sta preporucate idemo Seagate ili Hitachi!? jel zna ko dal je bio neki test ... koja firma je pouzdanija/kvalitetnija
ako je taj seagate 7200.10 serija uzmi njega
Gledaj garanciju kao jedan od presudnih faktora. Hitachi ima 3 godine garancije, a Seagate daje 5 godina.
pustite garanciju.. znacinije vazno koji ima vise garancije i koji je jeftiniji od ta dva .. nego jednostavno koji je bolji? performanseeeeeeeeeeee
Performanse su ti vise manje tu negdje odi na www.tomshardware.com tamo imas detaljne grafikone vecine diskova na trzistu pa pogledaj..
Seagate. Imal sam par diskova njihovih i nikad problema. On i Maxtor su mi no.1
Evo po mojim iskustvima bolje uzmi Seagata imao sam ih 10-ak i nikad problema![]()
http://www.dnif.de
po performansama je seagate 7200.10 serija najbolja od diskova koji se vrte na 7200 okretaja
hvala na pomoci
onda seagate
ja imam seagate već 6.5 godina od 80 giga i niti jedan bad sector stvarno super hard disk preporučam
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
seagate je puno bolji,brži je i tiši...svuda sam čitao da je hitachi govno...uzmi sigejt i gotovo
Ja sam isto zagovornik Seagate-a, Volim ih što su tihi, a i nikad nisam imao problema s njima
jep to je taj
nije bas da ga se ne cuje, kad treba nekav vrtit cuje ga se
al je pouzdan i brijem da nikad nece krepat
Diskovi su jednako brzi, nećeš osjetit ama baš nikakvu razliku.
Jedino što je Hitachi malo bučniji.
Mada bi preporučio WD il pak Samsunga kako možda najboljeg i najtišeg u toj klasi.
Po cemu to nisu blizu brzi ? razlika je eventualno 5% kojih ti NEMOZES osjetiti. E sada ja bi uzeo hitachia ak se ide na tisinu, iako vise vibrira od seagatea bolje je izbor. Kada mi buka nebi bila prioritet uzeo bi seagatea.
Inace najbolji omjer svega mi ima WD al opet to je drugi par rukava.
ja imam Seagate 200GB, Serial ATA II, 7200 rpm, Barracuda 7200.10, ST3200820AS, 8MB cache odličan je brz al se i malo čuje ali se time baš i neopterečujem kada slušam stalno glasno ziku ili koristim naglavne sluške![]()
Zadnji uredio maky : 14-05-2007 u 14:39
Ja inače volim WD, ali da moram birati između ova dva uzeo bih Seagate
je se nemogu vise odlucit gdje god pitam svak svog konja hvali
evo usput nesto sto samp pronasao na jadnom forumu a nebi bilo lose da svi znate .. da svam se ne dogodi takva kupovina
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60592
Bookmarks