NJET, NADA, NIKAKO, KEINE MÖGLICHKEIT !!!!
Moze samo jedno i to je da pomocu patcha da se slike stvae direktno na mem karticu patch je fiksiran 100% works !
Dakle kupio sam si karticu za mob i radi, ali me zanima par stvari... Da li se može nekako maknuti ona ikona kartice što stoji na vrhu ekrana, da li je normalno da kada otvaramslike na kartici da to traje prilično dugo i da li se može napraviti da se u karticu ne mora pristupat odvojeno nego da mi odjednom otvara memoriju telfona i karticu (kao na SE mobovima)?
Hvala
NJET, NADA, NIKAKO, KEINE MÖGLICHKEIT !!!!
Moze samo jedno i to je da pomocu patcha da se slike stvae direktno na mem karticu patch je fiksiran 100% works !
Da li s jednim patchem riješim sve?
Ne, imash patcove koji pokazuju redosljed datoteka te imas patch kojim mozesh fotke i vedo kad snimish da direktno ide na mem karticu stime da morash napravit foldere da bi slike bile tamo pohranjene!
E hvala puno... sad samo moram nać nekog pouzdanog tko će mi znati to napravit...
Ovaj koji ti je to reko ce ti to znat napravit (exotica)! Ak ste daleko nek ti objasni kak to ide!
BORO
Imam jedno pitanje, tj. problem pa da ne otvaram novu temu evo tu se javljam:
dakle, kad stavim memorijsku karticu u svoj D900 ona neće ostati unutra nego odmah ispadne van. Jel se treba čuti neki "klik" možda? Kako da ju uguram unutra i da tamo ostane?![]()
da ne otvaram novu temu ljudi daj mi recite kakav je d900 za tipkanje sms (jel su mu tipke ok)?
@killah
Ovisi kako kome, meni je zasad sve 5 nekad kad ubrzam malo se shebem ali nista strasno
da i to sto kazes, svatko drugacije reagira...ma u prilici sam zamjeniti ovu svoju nokiu ali neznam da li da se ostavim symbiana ili ne?
Bookmarks