Imam Samsung dvd player ht-q20, i kad pritisnem tipku 'open/close' umjesto da mi izbaci CD van, on napise na displeju 'open lock' i ne dopusta da CD izadje van.
Sta je u pitanju? MOLIM VAS POMOZITE!
Imam Samsung dvd player ht-q20, i kad pritisnem tipku 'open/close' umjesto da mi izbaci CD van, on napise na displeju 'open lock' i ne dopusta da CD izadje van.
Sta je u pitanju? MOLIM VAS POMOZITE!
Imaš li korisničke upute? Ako je i snimač, može biti da je zablesirao i upalio zaštitu kojom spriječi otvaranje ladice tijekom snimanja. Ako nije i nema u korisničkim uputama, onda je možda nešto fizički zapelo pa tako javlja grešku.
Jesi ga pokušao ištekat, pa ponovo uštekat i ima li disk unutra?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja sam disc izvadio tako sto sam ga rastavio i ponovno sam ga sastavio ali u uputama nepise nista o tome. resetiro sam ga sto puta ali opet nista. nekuzim u cem je uopce fora.. nista nije zakljucano
Je li sad, nakon vađenja diska radi ili je i dalje poruka na ekranu?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
radi isto ko i prije ali opet se ladica za disc ne otvara...
meni je tako prije znao zastekat dvd rom (znaci nema zastitu da ne izlazi pri przenju)
ali ne znam kak sam to rjesio, problemi su nestali nakon reinstaliranja windowsa
mozda ti nero ima neke probleme sa ugradenom przilicom
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks