...imaš dosta firmi kojese bave anketiranjem, a oni uvijek traže neke školarce...to nije loš job.
...možeš djelit letke, pržit cd-e,radit ko konobar vikendom...
bolje ti pitaj jel ima neko vezu za neki job.
kako zaraditi neke sitne pare? jel ima neko kakvu ideju, nesot sto bi mogo raditi usporedno sa skolom!
...imaš dosta firmi kojese bave anketiranjem, a oni uvijek traže neke školarce...to nije loš job.
...možeš djelit letke, pržit cd-e,radit ko konobar vikendom...
bolje ti pitaj jel ima neko vezu za neki job.
sto tomo rece... anketiranje je ok, to sam i ja radio
www.hendal.hr - telefonsko anketiranje, vidi na webu jel sto traze a i ako ne nis te ne kosta poslat mail
www.puls.hr - koncentrirani uglavnom na terenska istrazivanja, dosta vise vremena to oduzima a i vremenski uvjeti su faktor kad hodas okolo... isto ih mozes mailat da se raspitas jel imaju kaj za tebe...
ono, anketarskim agencijama cesto dobro dodju ljudi koji imaju vremena se s tim zafrkavat... to ti je job prek cijele godine, svakih par tjedana obicno tjedan dana posla.. za telefonske mozda i cesce (al su zato manje placene) a ne ono spika prek ljeta
ma da ja ocu neku zaradu preko cijele godine, nemora biti velika, tek tolko da se nemoram stalno krpat
Mozes si dati malo truda, napraviti neki dobar site na engleskom. Cekati da statistike porastu, prijaviti se na google adsense i imas zagarantirani novac svaki mjesec.
Naravno u pocetku trebas uloziti vise vremena i treba nekoliko mjeseci da pocmu posjete itd... ali se isplati!
Forumaš godine :)
@Coma, a da daješ repeticije osnovcima?
jesi bacio pogled na one stranice www.posao.hr i www.moj-posao.net, tamo kad radis svoj profil mozes odrediti da trazis honorarni posao.... i ima jako mnogo oglasa za poslove
copyright by Mjehuric
izrada zvucnickih kutija od medijapana, to mi je jedna odeja, to bi u kompi sa starim
a preko studentskog servisa?
jer ja bi se zaposlio tak, ok mi se čini kopanje (80kn po metru kub)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
brale kaj ti mislis da je m3 malo za iskopat?
da...?
a dobro
pa to je gotovo za 10min.
u brale pa ti brzo kopas! ti nisi normalan, dobrim kopacima za m3 treba 1 sat!!!!
ma kako bre? pa to je kocka od metra...?
a jesi ikada probo, nisi, pa onda nemoj govoriti!!!! probaj jednom, metar je velik!!!
nije bas lako metar kubni iskopat, krivo brijes killa... pogotovo ako kopas neku ilovacu ili slicnu tvrdu zemlju... o muskulfiberu i slomljenoj kičmi da i ne govorimo poslije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel ima na ovom forumu nekoga poslije 4 sata ili sam samo ja lud ovdje????????????
Mostovi okruga Peščenica
Fak pa zar vi niste čuli za bagere...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa sta ces raditi na forumu poslje 4?? ali dobro necemo u off topic
bavi se manekenstvom..potrazi neku modnu agencuju, potpisi ugovor na godinu i jamci ti se dobra zarada..a ak budes uspjesan u tome bit ces i na reklamama..
@vjeko![]()
ej pa znam ja kopat bog te mazo! pa štiham vrt doma ti i tamo, znam ja kakav je to poso
nisam pičkica. rađe kopamPoslao: vjeko
bavi se manekenstvom..potrazi neku modnu agencuju, potpisi ugovor na godinu i jamci ti se dobra zarada..a ak budes uspjesan u tome bit ces i na reklamama..
@killa...imaš kaj vremena drugi tjedan?
Bookmarks