molim vas ako netko zna recite koji program koristite za prebacivanje java igara i aplikacija preko kabla na mt50!
hvala
molim vas ako netko zna recite koji program koristite za prebacivanje java igara i aplikacija preko kabla na mt50!
hvala
ima li života offline?!
\*no comment*\
evo tu pogledaj: http://www.globalnet.hr/~amarakov
maraschino - PTICICA
hvala
ima li života offline?!
\*no comment*\
mada nema to sto sam trazio...
thx anyway..
ako netko zna još nesto..
javite...
ima li života offline?!
\*no comment*\
da bi mogao ubacivati java midlete u MT50 moras prvo aktivirati javu i onda bez problema spojis mob sa DES (datab exchange software) i ubacujes midlete...
Besplatan program (DES), imas skiniti na www.my-siemens.com , a imas i link za download na mojoj stranici www.siemensfreaks.com pod download/korisni programi.
A i java aktivtor imas skininiti kod mene pod download/upgrade...
maraschino - PTICICA
pokusao sam s tim java enablerom ali ne radi mi...
ima li života offline?!
\*no comment*\
Mora raditi, negdje griješiš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
cekaj malo, prvo reci znas li u kojem stabju mora biti mobitel...
mislim na to da mob mora biti ugasen i da trebas lagano klikniti na crvenu tipku moba (on/off) kad to program zatrazi. I naravno pritom moras paziti da ti se mob NE upali...
Ako ti ovo nista nije jasno, napisi, pa cemo ti objasniti korak po korak na pm ili mail![]()
maraschino - PTICICA
kuzim ja to sve...
pokusao sam sve ali stalno pise aScanning i nista se ne dogadja
ima li života offline?!
\*no comment*\
evo ja sam pokusao sa Siemens x50/x55 Java Enablerom by Skylord...
ako netko ima neki drugi program nek mi mejla...
fala
ima li života offline?!
\*no comment*\
Nije ti problem u programima nego u kabelu. Vjerojatno imaš orginalni koji nije podesan za takve stvari. Nabavi neorginalni ili ovoga preradi. Ovo ti je shema
http://onyx.globalnet.hr/~amarakov/trikovi.html
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, to sam zaboravio pitati... imas li originalni siemens data kabel? ako imas, onda ga ili preradi ili posudi/kupi neoriginalni jer drukcije ne ide...
A program na mojoj stranici radi 100%, sam sam ga koristio nekoliko puta bez ikakvih problema...
maraschino - PTICICA
kolko sam sposoban zapalit cu kucu...bolje cu ja kupit neoriginalni....![]()
ima li života offline?!
\*no comment*\
www.gsm-diskont.com ili www.solvens.com za kabel. I jedni i drugi šalju poštom. Kad uspiješ, javi, pa ću ti poslati nekoliko Mb Java aplikacija.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks