Zato što je sve to što reklamiraju istina. 0 kn...
samo su to postavili sa drukčije perspektive, na koju mnogi naivci i padaju nažalost. Uglavnom ne vidim ništa nelegalno (ili legitimno) u ovakvom načinu oglašavanja
Sigurno ste primijetili najnoviju Vipovu reklamu u kojoj kazu "0 kn prema 4 milijuna ljudi"!!!!!
Buduci da se ova cijena odnosi na pozive prema VIP i fiksnim mrezama nemoguce je da se tu radi o 4 milijuna ljudi. Ako znamo da su iz ove ponude izuzeti korisnici drugih mobilnih mreza: T-mobile i Tele2, a isto tako znamo da T-mobile (kako sami kazu) imaju 2.150.000 korisnika i ako pribrojimo oko 400.000 Teletovih to znaci da T-mobile i Tele imaju zajedno vise od 2,5 milijuna korisnika. Kad sve to zbrojimo ispada da Hrvatska ima 6,5 milijuna ljudi a znamo da ima nesto vise od 4,4 milijuna)!!!!!
Dakle, Vipova reklama nije istinita jer se ne radi o 4 milijuna ljudi vec o 4 mlijuna telefonskih brojeva (jer je jasno da jedna osoba ima i fiksni i mobilni telefon, a oni su to lijepo namjerno zanemarili kako bi im reklama ispala bolja i zanimljivija, a radi se o cistoj obmani!!!!!!
I ne samo to, oni oglasavaju 0 kn, a tu se radi o svemu drugome samo ne o 0 kn/minuti jer ti naplate 60 kuna mjesecne naknade u prepaidu, naplate ti 0,25 kuna uspostavu svakog poziva - PAZI OVO!!! - prema svim mrezama a ne samo prema fiksnoj i Vipovoj!!!!
A znate li gdje im to pise - na web stranicama, a u udarnim medijima (TV) komuniciraju 0 kn prema 4 milijuna ljudi!!!!
Nije li to obmana i kako je moguce da agencije za zastitu potrosaca i trzisnog natjecanja ne reagiraju na ovakve reklame!?
[/QUOTE]
[HTML[/HTML]
Zato što je sve to što reklamiraju istina. 0 kn...
samo su to postavili sa drukčije perspektive, na koju mnogi naivci i padaju nažalost. Uglavnom ne vidim ništa nelegalno (ili legitimno) u ovakvom načinu oglašavanja
iskreno da ti velim mogu napisat i 5 miljona ljudi tak me zaboli ku*** imam pametnijih stvari u životu da se njima bavim a ne kolko ljudi ima telefon i mob.....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa nisu napisali nist krivog, oni nude jel 0 kn prema ViPu i prema fiksnoj telefoniji, dakle ovih 4 mil se odnosi na fisknu telefoniu....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Piše ti za uspostavu poziva od 0,25kn u reklami ali naravno sa 0,25pt slovima i stoji na reklami jedno 2 sekunde. Jučer baš gledao
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Marketing Tomase...to svi rade. Ne znam zašto se žestiš...
I što je bitno-kvalitetan marketing za razliku od nekih![]()
PA da, oni ce ti jako lako protumacit taj broj, to je najmanji problem i uvjerit ce te da je to tako i naikako drugacije! A na kraju ce od svega skupa imat samo takvu dobit!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Pa sad ces mi reci da su u T-mobiele-ovoj reklami za Unlimited također besplatni razgovori.Pa isto se naplacuju 100kn.Nista novo, svi lažu.
E
Još jedna promotivka koja uzima novce.Šta se čudite???
Najnovija reklama za maxadsl slikovito pokazuje sto nasi operateri misle o nama, tukci koji nemaju pojma o tehnici, kopaju i zmazani, i sve im se moze uvaliti za 1 kunu, isto je Vip ili T-Mobile iliti T-Com
Nije točno... Eto izvatka s Vipovih stranica...
"Za uspostavu poziva unutar Vip mreže Korisniku se obračunava iznos naknade za uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu."
Uvjeti korištenja
Svi smo mi u krastavcu...
Bolno je za oči i dušu čitati ta njihova mala slovca na dnu stranica ali to je dio marketinga.
Najprije vidiš ta velika slova jarkih boja koja ti privuku pozornost a onda moraš tražiti ta tamno-bijela slova na svjetlo-bijeloj podlozi.
Reklame za T-mobilov "Unlimited" ili Tele2 "Blablaonica" isto tako reklamiraju 0kn, a nakraju se to sve svede na isto, uspostava poziva x,xxkn, ovakva ili onakva nadoplata za uslugu, prema ovoj ili onoj mreži i na kraju promotivno razdoblje.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Kakva je to tamno bijela boja?![]()
Ja ću odbiti ovu njihovu velikodušnu ponudu. Nisam dobro upoznat, a i na stranicama vipa nisu mi previše jasni.
I ništa ne spominju Vip friends broj koji je bio tobože nula kuna.
Ne kužim ni to kada akcija prestaje. Piše 31.5. Jel to dead end za prijavu ili kraj te promotivne akcije?
Ja to ništa skužio nisam i za sada ostajem na Vipme Send tarifi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jos jedna u nizu reklama da se privuce narod....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
dobar grah daleko se čuje
Smeta njima Friends broj, ovo je ludilo!
Hvala Nered, ovo mi je promaknulo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ništa novo, samo da se zarade pare,ne?
ma nek meni stoji moj friends broj na 0 nece me vidit njihova nova tarifa...![]()
Ove ponude su još uvijek ispod razine zapada, ali se polako kreću u tom smjeru
Njemački vodafone ima tzv. "super flat"
Za 34 Eura mjesečno (ako ne kupuješ telefon s ugovorom) dobiva se
1. besplatni pozivi unutar vodafona I FIKSNE mreže bez naknade za uspostavu poziva
2. "fiksni broj" s kojega se može zvat i biti zvan dok si unutar "home zone" tj. doma (u dometu jednog repetitora ili oko 2 km diametar)
3. nema limita od 500 ili 1500 minuta mjesečno
Vipov 0 i T-mobileov unlimited su nekakav polu-flat, nadajmo se da će kroz par mjeseci uspjeti napraviti i normalan flat, barem unutar mreže ako ne i prema fiksnoj (jer naravno, t-scum neće dati drugim mrežama besplatni pristup fiksnoj, a njemu samom neće dat agencija za zaštitu profita i poreza)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ne bih se bas kladio da se ne moze zaobici t-com prema fiksnoj. Jer bi se onda moglo postaviti pitanje kako VIPov homebox moze pruzati pozive prema fiksnoj od 0,10kn kad t-com naplacuje interkonekciju oko 0,15kn (mislim da je odgovor u velicini pretplate jer time kompenziraju razliku u cijeni).
bilo bi najbolje da vip potpiše ugovor s nekim kineskim operaterom tako da mogu staviti reklamu,,za samo 0kn razgovarate s 1mlrd. ljudi na planetu,
![]()
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Bookmarks