da i? šta bi ti možda?![]()
da
ne
vidim da Nokiju nitko ne uredjiva..
da i? šta bi ti možda?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...zar se nisi bio nedavno kandidirao za nešto drugo,mislim da je bio Alcatel...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
cini mi se da ti neces ovo dobit![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Joj, ovo je teško... Ti bi vjerojatno bio OK moderator, ali mislim da bi, bez uvrede, mozda nakon nekog vremena zapustio to... Uglavnom, nokiji bi trebao moderator, pa bi mozda bilo dobro da se stavi tebe i jos nekog uz tebe...
Nemojte ljudi bit okrutni, sta vam je vjeko skrivio?U kafiću je kakav je, ali mislim da bi ozbiljno shvatio odgovornost moderatora nokije...
...za Nokiu treba netko 'ko se kuži u te aparate i netko 'ko će trpjeti strahovit pritisak jer 80% ljudstva ovog foruma je pono ljijepih epiteta spram nje...
Po meni za sada se ništa strašno ne dešava u tom dijelu pa je sad stvar na simpatijama vezanim uz Vjeku hoće li to proći...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
'ko se kuzi u aparate??' ma daj u ovome forumu 30-ak% moderatora, ako i toliko razumije u mobitele..Poslao: dmi
...za Nokiu treba netko 'ko se kuži u te aparate i netko 'ko će trpjeti strahovit pritisak jer 80% ljudstva ovog foruma je pono ljijepih epiteta spram nje...
a ti player!!
evo naprimjer stwarno se vrlo kwalitetno kuzim u sony modele, sve njihove fore(nabrijavanje,flashirenje,..i sl) al na zalost ne postoji ''sony'' rubbrika![]()
gle dmi, da je to osoba koja se kuži u nokije onda bi to trebala biti ja....![]()
dobra fora, ha....? daj molim te...zamisli mene kao moderatoricu...brijem da bi izludili svi samnom....a i ja s njima...
ma nemam ja ništa protiv vjeke, neka bude tko god hoće moderator....tak mi je svejedno...jer ovak i onak ak nebu dobro obavljao svoju dužnost...leti....hehehe![]()
Ja sam za. Najbolje da moderatori budu Vjeko i Andrea jer ste i sami rekli da Vjeko može biti, ali da bi morao biti još jedan tako da...
I što je na kraju odlučeno???
btw. Gdje su ovi postovi između???
obrisani su zbog offtopica!
odlučeno je da za sad nisam vidio dovoljno jaku podršku za vjeku, a vjeko ima i svoju povijest na ovom forumu u kojoj je bio problematičan forumaš tako da je to jedan veliki razlog zašto da ne bude mod.
sorry vjeko, ja sam ti dala svoj glas.
zappan- to znači da bilo tko, tko ne ide niz dlaku tebi i ostalim moderatorima nema nikakve šanse da postane moderator?![]()
ne. netko tko se ponašao kako se vjeko ponašao kad je došao na ovaj forum nema velike šanse da postane moderator. a još kada ima stav prema forumu i postovima forumaša kakav ima u temi 'brisanje tema' gdje prvo veli kako mu se nije dalo pročitat kaj je gore napisano, a ipak se osjeća prozvanim komentirati i raspravljati sigurno nije netko kome bi se trebalo dati da bude moderator.
a ja?![]()
teško. jaaako teško.
no, to bi bilo to. prijedlog nije prošao pa ja zatvarm.
sljedeća kandidatura ipak zahtjeva novu temu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks