IMAM JEDAN PROBLEM!!!VUŽGEM MOBITEL I PIŠE MI "WRONG SOFTWARE!!" I ZAHITI ME VAN.DAL MOZDA ZNA KO KOJI JE PROBLEM I KAK GA RESITI??????
HVALA UNAPRIJED!!!
IMAM JEDAN PROBLEM!!!VUŽGEM MOBITEL I PIŠE MI "WRONG SOFTWARE!!" I ZAHITI ME VAN.DAL MOZDA ZNA KO KOJI JE PROBLEM I KAK GA RESITI??????
HVALA UNAPRIJED!!!
ako nemas ksie, onda si ga skini. imas ga na mojoj stranici: www.siemensfreaks.com pod download/unlock
e sad kad si to skinia, pokreni program, odaberi model s45, i odes pod funkciju Unlock i odaberes Direct unlock - saves MAP.
Tu si ukucas SVOJ IMEI (imas ga napisanog ispod baterije; zadnji broj neces moci upisati, on se sam izracuna).
Kliknes OK, lagano pritisnes crvenu tipku mobitela da zapocne komunikacija sa racunalom i kroz sekundu, dvije to bi trebalo biti to. Sad upalis mob i vidis jeli ti sve ok.
Ako nije onda javi pa cemo probati na jedan drugi nacin.
Naravno, ovdje sam pretpostavia da znas kako trebas imati NEoriginalni data kabel za mob, kako ti mob treba biti ugasen kad ga spojis sa racunalom, i kad kliknes crvenu tipku da ti se ne smije upaliti.
Ako ti sve ovo nije jasno, javi mi se na PM ili na mail pa cu ti jos jednom objasniti![]()
maraschino - PTICICA
kakav je to kabel?????
onaj koji nije kupljen u siemensu, odnosno svaki na kojem ne pise siemens. imas dosta firmi koje proizvode kablove za siemens
Pogledaj malo postove gdje se spominju kablovi. Adrese su iste.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam si skinul takj program,nabavil kabel (za kojeg neznam dal je orginalni,mislim da je) i ne radi napise mi "boot file is not accepted".daL ZNATE ZAKAJ ne radi?????
ja mislim zbog kabla.kabel je "Fone data suite MA-7710"
"Proizvođač je Koracell"
MOLIM VAS DAJTE MI POMOGNITE!!!
kabel ti je neorginalan i dobar. Ovo ti znači da nisi u pravo vrijeme stisnuo crvenu tipku. Pokušaj za više uzastopnih kratkih pritisaka. Pazi da ne upališ mob.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
KSIE - Engine build 2, Frontend build 2
Thanks goes out for the following:
Maxim, Rolis, Sergei, PapaJoe, Lead,
TheWizard, Jozso (for hardware and cable
support and of course beta testing),
Victor, Pinker, Tom,
and all the others who supports ...
COMM_LoadBoots : selected phone family is 5
TTY_OpenCOMPort : opening COM1
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is powered on
COMM_SendBoot : boot file is not accepted
tocno takmi pise.stisnim i lepo mi pise phone is powered on,vidis tu gore.pa zakaj onda ne dela.nego na tom mobitelu si trebal ukucati neki kod ak ga oces koristiti(ne pin),i jen je pametnjakovic isel gore devat neki kaj ti ja znam software i zajebal mobitel.pa dajte mi molimvas recite kak da ga slozim,napravil sam sve kaj treba.
koja ti je verzija fw-a? sjecas li se?
gledaj, probaj jos sa jednim drugim programom gdje mozes odabrati bootcore type.
skini freia, postupak je isti, samo u settings namjestis bootcore type na normal i onda probas.
ako ni onda nije dobro, onda cemo probati sa fullflashom...
maraschino - PTICICA
HVALA PUNO SVIMA USPEL SAM SLOZITI RADI.
Fakat povjeri kabel
-SIEMENS-
THE MASTER OF MOBIL´S
@Siemens-men Daj malo čitaj ono kaj drugi napišu, da ne bubneš bez veze.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sad imam siemens a50,ukucam pin i pise mi da trebam ukucati telefonski kod dal ga zna neko ili treba isto kak i kod mobitela prije skinut neki unlocker.
jeli to novi mobitel?
ako je novi, onda je to neki broj koji si sam unio, a ako je vec koristen, onda pitaj prijasnjeg vlasnika koji je to broj.
Nema defaultnog broja. Probaj sa 00000, ali sumnjam da je to...
naravno, mozes i taj broj "skiniti" sa otkljucavanjem
maraschino - PTICICA
vjerojatno nije novi, zar ne? Ako možeš pitaj bivšeg vlasnika, ako ne onda unlock.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
u svakom slucaju, bolje je pitati prijasnjeg vlasnika pa ga ukucati i kasnije promijeniti nego unlock, ali....
maraschino - PTICICA
Bookmarks