dobih na upotrebu ovaj telefon.
i ne znam jesam li lud ja ili onaj tko je napravio taj mobitel.
naime, kad god odem na pisanje nove sms poruke, ne dobijem prazni displej (prostor za pisanje) vec me na displeju uvijek doceka kompletna poruka koju sam zadnju poslao, a da bih napisao novu poruku prvo moram obrisatu tu koja je na displeju.
moze li se nekako srediti ta idiotarija?
Nemožeš to srediti (koliko ja znam)... Jedino da svaki put nakon što napišeš i pošalješ poruku odma izbrišeš to što si napisao...
Molim te pročitaj pravila Nokia dijela foruma! Pogotovo dio o naslovima.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
na 3310 je bilo tako.imam jos jednu potpuno funkcionalnu.
Na svim dummy telefonima te dočeka tvoja zadnja poruka... Čak i na mojoj N8800... Rješenje je options>clear text kad odeš na novu poruku...
Ja sam se toliko navikao na to da niti ne primjećujem...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Na svakoj Nokiji koja nije "dummy" 3rd SMS poruka ostaje u privremenoj memoriji. Kod 3310 to je bilo skoro pa neprimjetno jer se čitava poruka brisala držanjem tipke C od 1 do 2 sekunde.
Na ostalim Nokijama potrebno je nakon slanja stisnuti Opcije, pa Briši tekst, inače će poruka ostati na displeju. To je tako, nije tvoja 6070 kriva.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e sad, promijenio sam jedno desetak mobitela (u pravilu svi su bili nize klase) do sad i ovo je prvi koji funkcionira na tako glup nacin. osim toga, iritantno je i to sto nema opciju "brisi sve poruke" nego sve moras brisati jednu po jednu.
poluproizvod koji kosta jedno 800 kuna!![]()
Imaš u daljnjim opcijama Briši poruke, pa možeš birati Ulazni, Izlazni spremnik, Arhiva, MMS itd.
Nisi istražio do kraja sve opcije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks