Kartice je koje marke?
Buraz mi ima D600 i počeo mu se javljati čudan problem, za koji ne mogu naći rješenje...naime, ima karticu od 1gb i sve je super radilo do jučer navečer kada mu je počelo izbacivati poruku "Nije dopušteno" svaki puta kada bi htio ući na mobu u karticu...kartica je ispravna, jer je čita i LG KE800 i čitač kartica na laptopu, tako da je očito nekakav problem u mobitelu...pokušao sam i s čišćenjem kontakata za karticu na mobu i na kartici, no još uvijek je isto...da li netko zna gdje je problem i kako ga riješiti? Zahvaljujem!![]()
Kartice je koje marke?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Kartica je TakeMS...al ne znam kakve veze ima marka kartice...
@El Nino
Di je kartica formatirana..? Ako je na mobu ok ali ako je na kompu onda pripazi na kojem je FAT-u formatirana!
FAT 16 D600 cita te nema pogreski pri ulazenju na memoriju ako je na FAT 32 ond dolazi do gresaka!
Eto jedan slucaj je bio kod jednog forumasa!
PS: Probaj ili pogledaj na kojem je FAT kartica formatirana u koliko je na FAT32 stavi na FAT 16!
OK, al mislim da to sa FAT16 i FAT32 nebi trebalo imati veze, jer ako je radila do sada, ne vjerujem da bi zbog toga prestala raditi...
Osim toga, nije stavar u kartici, jer ona radi na laptopu i na mom LG KE800 nego je očito neki problem u mobitelu, a ne mogu otkriti koji...
Zadnji uredio .El Nino. : 22-04-2007 u 19:47
Hmmm... A da probas staviti drugu karticu od nekog drugog branda?
Bookmarks