Nekako mi 240x240 zaslon ne leži. Još i nekompatibilnost s nekim 320x240 programima... Ne znam, što vele iskustva korisnika?
Fujitsu Siemens PDA Pocket Loox T830, Intel PXA270 processor, 416 MHz, 64 MB RAM, 128 MB ROM, integriran GPS, VGA kamera za video telefoniju preko UMTS-a, wireless LAN, Bluetooth, 2.4 display, 240x240 pixel, Li-Ion baterija 1500 mAh, Windows Mobile 5.0 Phone edition
Nemam nista u blizini za usporedbu, no vjerujte mi na rijec da je PDA mrga i da spada u klasu sa Qtekom 9000 (po velicini).
Ako nekoga zanima nesto neka pita...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nekako mi 240x240 zaslon ne leži. Još i nekompatibilnost s nekim 320x240 programima... Ne znam, što vele iskustva korisnika?
MDA Compact IV
Kompatibilnost je OK, osim sa igrama, no ekran je po rezoluciji i samoj velicini premalen i nema smisla ugraditi takav ekran u uredaj koji je napravljen za office i GPS primjenu.
Uredaj je ogroman kao i cijena no nudi premalo toga.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
lose, pa kad ce vise i taj FSC propast.. nisu nis naucili od Siemensa?
Bookmarks