Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Projekt: Portal o mladima u europskoj uniji

Evo ovako. Kako se raspisao natječaj ( http://logineurope.mei.hr/ )

ja sam odlučio započeti portal već sada...

ovo je link http://login.parkour.hr/

danas evo sat dva sam radio malo na projektu... trenutno je prazan... no bar da se nešta vidi...
    upravo ću dodati linkove samo malo kao demo... vama dajem zadatak da eto ocjenite ovakav izgled... dali bi mogao proći kao kompaktan...

kao što piše na natječaju, web stranica će biti dovršena tik pred datum predaja, dakle negdje do 20 dana u 2 mjesecu.

do tada planiram osnovati vlastiti server za projekt. dodjeliti linkove na dosta tražilica i sklopiti virtualne ugovore o razmjeni bannera sa tematski vezanim stranicama u okviru mladih i u okviru europske unije.

moj cilj projekta je održavanje i globalna administracija, stoga ću trebati novinare... iako već ima 6 kandidata koji će to obavljati tip top, nije loše da se netko od vas sa foruma pridruži...

i ono najbitnije trebat će mi posjetitelji...
    u dva tjedna imam vremena ubaciti 20ak megabajta slikovnih i tekstualnih informacija te dosta novosti... pa se nadam da ćete mi pomoći u oglašavanju ovog projekta i da ću ja i elpros tim pružiti informacije posjetiteljima koji navrate

Iskreno... ovo trenutno shvaćam kao projekt za natjecanje. Stoga, glavni cilj ovoga projekta je da živi sa nekih 100 posjeta dnevno kroz razdoblje od mjesec dana... ako se pokaže da to možemo postići i osvojimo li bilo kakvu nagradu, projekt ćemo produžiti na godinu dana.

Još molim za savjet, jeli potrebno praviti forum ili da ostane samo portal...
    svjestan sam neozbiljnosti nekih posjetioca pa bi mogli otvarati teme u kojima pljuju po eu, a to nam baš i neide u korist, a opet sa druge strane razmjena informacija bi dobro došla...

otvoren sam za svaki prijedlog
    Zadnji uredio Krompirko : 10-03-2007 u 15:53

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove