Dobio sam doticni DVD player ali bez daljinskog! Molio bih ako netko zna koji univerzalni daljinski podrzava kiss, ili ako netko ima slucajno za prodat original?
Dobio sam doticni DVD player ali bez daljinskog! Molio bih ako netko zna koji univerzalni daljinski podrzava kiss, ili ako netko ima slucajno za prodat original?
pa uz svaki univerzalni daljinski ima lista marki koje podrzava
iPhone 5s 16 GB
Milsim da ce rijetko koji univerzalac imat podrsku za kiss ali uzmes si univerzalca malo skupljeg kojeg mozes programirat pa nadjes kodove na netu za kissa i to je to.
Imam univerzalni SmartVision, ali u kodovima nema KIIS-a, zato sam i pitao koji bi po vasem misljenju podrzavao isti.
jel to onaj smartvision od 25 kn? ja sam imao takav nije radio s nicim i stalno su se kodovi resetirali nakon kojeg dana. mozda skuplji imaju
iPhone 5s 16 GB
Pa da, to je taj. Sad sam nabavio Fisher 8in1, sa displejom, ali nemam upute za njega, pa malo istrazujem.
http://www.google.hr/search?q=fisher...ient=firefox-a
možda ti pomogne.
Hvala prijatelju, ali nema nista za ovaj daljinac. Stavim ga na search i nadje TV, ali ne rade sve funkcije, a Kiss uopce ne vidi?![]()
iskreno, nikad cuo za tu markuprobaj potraziti na ebayu ili po oglasnicima (ako ti se isplati) daljinski
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks