sa fexplorerom odi u font folder(negdje na c/system ) u kojem ces vidjet file trenutnog fonta,njega obrisi i restartaj telefon..
Nakon što sam promjenio temu na mobitelu, font texta, tj. veličina slova ispod ikona, unutar dokumenata, poruka i sveg ostalog se jako smanjila, nevidim skoro proćitati, mob i dalje radi savršeno ali neznam kako da ovo popravim, probao sam ga vratiti na početne postavke mobitela ali opet je ostalo isto. Molim pomoč!?
sa fexplorerom odi u font folder(negdje na c/system ) u kojem ces vidjet file trenutnog fonta,njega obrisi i restartaj telefon..
angels might have been eaten.
nemogu nigdje na mobitelu naći taj fexplorer pa sam spoji mob s kablom na kompjuter i probao to napraviti sa Nokia Phone Browserom ali mi sad ni taj browser nepokazuje c/system niti e/system za karticu, šta da radim?
skini fexplorer od nekud i instaliraj ga,to je ionako musthave za symbian...kao da nemas win explorer na kompjuteru![]()
angels might have been eaten.
Skinuo sam fexplorer i pokušao ga prebaciti na mob preko kabela ali ni to više neradi, napravio sam sinkronizaciju mobitela sa kompjuterom ali nemogu zapravo više ništa prebaciti. ni sliku, ni zvuk možda je u pitanju nekakav virus jer sam skidao neke teme i prebacivao na mob pa je možda s njima došao nekakav virus.
A možeš jednostavno instalirati aplikaciju koja se zove font remover (ima na dotsisu) i onda pomoću te aplikacije izbrišeš taj font...
BTW: pročitaj malo pravila o naslovima tema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok, hvala, sorry zbog naslova, napravio bih ja to ali sad više nemogu ništa prebacit na mob da bi instalirao i u tom je problem.
probaj izvaditi memo karticu iz mobitela (ako si na nju instalirao teme) pa onda spoji mob sa kompom... pa ako supiješ onda instaliraš u memoriju mobitela font remover, pa staviš nazad karticu i izbrišeš taj font...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
probao sam ali neide, izvadio sam mem. karticu i spojio mob kablom na kompjuter,
napravim sinkronizaciju i "nokia pc sync" prepozna da je mobitel spojen ali "nokia pc suite" ga neprepoznaje i nemogu baš ništa prebacit na mobitel...
EDIT: evo uspio sam popraviti, hvala puno na pomoći!
Zadnji uredio Ico : 15-04-2007 u 15:18
Bookmarks