Mislim da ti niko neće uspijet pomoć samo savjetima, treba to neko doć, vidjet i rijršit ili nosi u neki servis da sve fino reinstaliraju.![]()
imam doma kompić. neznam koji. nije neki prastari ali nije ni najnoviji. da skratim, svaki put kad se maknem sa neta, i hoću ugasit komp, on mi otvori onaj prozor da neki program još nekaj dovršava pa imam opcije: End, Wait i Cancel....i kaj god da stisnem on nema šanse da se normalno ugasi, nego ga moram resetirat, pa kad se skroz upali onda se istom procedurom normalno ugasi.zakaj?
drugo pitanje je :
neki puta kad hoću izaći sa mobilove stranice...foruma ili whatever, ali uglavnom mobil....zna mi se desit da mi se počnu otvarat tisuće prozora sami od sebe....i opet moram resetirat komp da bi ga normalno ugasila.
ajde pomagajte forumašici u nevolji![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Mislim da ti niko neće uspijet pomoć samo savjetima, treba to neko doć, vidjet i rijršit ili nosi u neki servis da sve fino reinstaliraju.![]()
kad hoces izaci sa mobilove stranice ... kad ti se otvori 1000 prozora, jel se otvori sajt foruma ili nekog drugog sajta ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
samo prozori cafe.mobil...i to njih tonu...pošto ne stignem sve pozatvarati, moram ga resetirati.daj pomagaj p4e
hvala?Poslao: miško
![]()
ovo za end program, to se dešava kad neki program nije bio zatvoren kako treba, npr meni se to tna desit za icq, jer nisam prije skidanja sa mreže stisnuo tamo offline.... ma bezveze... ali kad stisnem end program onda mi se normalno sam ugasi
ovo drugo mi baš nije 100 pposto jasno, iako se sječam da se i meni tako nešto slično događalo prije kad sam imao slabiji komp, koji ne podnosi puno otvorenih IE prozora
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
... trebas format c:
kad smo več kod problema skompom, imam ja jedan problem: kad bilo gdje (uglavnom u my documents) na neki file stisnem desni klik (za properties il dr) onda mi se neželi odmah otvorit nego tek nakon cca 30sek.....
ali to se ne događa kad je komp friško upaljen!!! nego recimo nakon upotrebe IE-a
(al recimo sad sam probao, pa je sve ok.......možda nakon icq-a....?)
ja prvo pozatvaram sve prozore a onda se skinem s neta. bum probala obratno.Poslao: flOorKilla
ovo za end program, to se dešava kad neki program nije bio zatvoren kako treba, npr meni se to tna desit za icq, jer nisam prije skidanja sa mreže stisnuo tamo offline.... ma bezveze... ali kad stisnem end program onda mi se normalno sam ugasi
ovo drugo mi baš nije 100 pposto jasno, iako se sječam da se i meni tako nešto slično događalo prije kad sam imao slabiji komp, koji ne podnosi puno otvorenih IE prozora
ma to je sve ok šta ti radiš..... teško je ovako reč, najbolje bi bilo, kako je miško rekao, doči i pogledat
jel zna netko odgovor na moje pitanje.......
očito ne![]()
Za drugi problem rjesenje ti je Opera u njoj nema pop up prozora i neces imat problema s tim usput deset puta je bolja od IE probaj nista te nekosta ja ju koristim i zakon je.
..ja ju koristio i vratio se na explorer......problematična je u radu sa slikama
Moguće da u pozadini nešto radi i ždere resurse bezveze, to bi mogli ovi studoši bolje objasnit (Capan & co.), za prvu ruku probay s Lavasoftom Addaware ili Spybootom, nadam se da nisam falio u imenima.Poslao: flOorKilla
jel zna netko odgovor na moje pitanje.......![]()
a šta ču sa njima?!!!! pa imam nortona..... i ništa ne nađe..... ne viruse nego neke greške mislim.......
Probaj s njima, a Nortona makni i vidi kako je bez njega, lako ga je poslije opet stavit![]()
nema šanse da nortona miče....... imo sam snjim problema u početku morao sam ga više puta instalirat jer nije htio radit i sad sam nekak uspio podesit da je sve ok....
ma onda niš...... am nema to veze sa nortonom pa nije to bilo i prije.......
a znaš koje mi se sad sranje desilo? taman kad se poslao ovaj gore post, imao još 3 prozora IE otvorena i kopirao sam neke slike sa cd-a na hard i komp mi se restartao sam od sebe..... naravno nije 1. put on to redovito meni napravi bar jednom na dan
@misko, nemoj odma studose prozivat... nemremo mi napamet znat koja sranja si je covjek natrpao na komp i kaj mu ga gusi... to treba sjest za komp i vidit, ak su normalni windowsi gore, dignes procese i pogledas kaj zdere resurse
pa u tom i je fora šta je nemam nikakva sranja gore ja jako pazim šta stavljam........ imam icq....a sa startupom se diže icq, nero, norton, office, niš posebno
al cek pa andrei se ne otvaraju pop upi, ili? andrea kaj ti se otvara...ista stranica ili nekakve reklame?
ja sam nakon savjeta mojih inženjera i pomagača zaključila slijedeće......kad nekaj krene loše format c i nanovo instaliram win...ili pojacas vec neki dio kompa.....
copyright by Mjehuric
format c majka!!!
killa, pogledaj si procese koji ti ždere procesorsko vrijeme pa ćeš skužit kaj je... možda si i nekog crva pobrao. desilo se meni s laptopom na testu kad sam bio u NSK da je tad welchia kružila i to smeće je totalno pojelo resurse i komp je bio skroz usporen...
ček a kak da to vidim?
Bookmarks