hm... lg ima bolji ekran tj reza mu je 240*320 a samsungu je 176*220....
ali nekako me vise vuce na samsung zbog softa.... e sad...
evo..nisam primjetila da je igdi obrađena ova usporedba..pa ako bi mi mogli malo pomoc jer se za par dana tocnije u ponedjeljak triban odlucit koji cu kupit.
dosta san na forumu citala o shine-u..i koliko sam svatila ljudi nisu bas odusevljeni,ali o E740 nisan jos nista procitala...hvala
hm... lg ima bolji ekran tj reza mu je 240*320 a samsungu je 176*220....
ali nekako me vise vuce na samsung zbog softa.... e sad...
----------Sony Ericsson----------
po meni je Shine bolji.kamera je odlicna,dizajn nenadmasan,a i ekran je bolji.
ne znam, jako teska odluka...ovo su mozda 2najbolja moba za cure napravljeni...po izgledu mislim, iznutra su slicni, lg ima bolji ekran i djeluje luksuznije, jer samsunzi su slicni...samsung je malo manji i meni zanimljiviji nacin saltanja menijem(moze kruzno, ak ti dosadi mozes i klikat), ekran te ne treba brinut.. pogledaj koj ti bolje odgovara po izgledu... mozda blagu prednost dajem e740..
bio nekad oglas...
hvala na dosadasnjim odgovorima..
po izgledu su mi oba dobra..al to mi i nije TOLIKO bitno..
bitno mi je :slusanje muzike (sve sta se toga tice),trajanje baterije,velicina spremnika za poruke i imenika...
pa informacije vezane za te stvari ako moze..a ja cu pitat ako se jos cega sitin. tnx
Lg Shine je odlican sto se tice dizajna.Softver je tako, tako.Jedan velika mana je sto je jako tih, tako da ga tesko cujes kada primas poziv ili sms
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Sto se tice softvera podjednako su losi..u ostalom mi se vise svida prada..ne nadjebiv dizajn,jako lijep ekran ma telefon je bombon![]()
jedina mana na Shineu je onaj kotacic koji je prilicno nezgodan pa na to treba obratiti paznju.
Uopce nije nezgodan, samo treba odredjeno vrijeme za privikavanje.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
kad sam ga isprobao u T-mobileu uopce mi se nije cinio jednostavnim za koristenje.
Bookmarks