Molim cijenjeno pučanstvo foruma da se drži teme i komentira samo ovu temu. Svi ostali komentari nevezani za ovu temu bit će brisani.
Zadnjih dana u LG podforumu gledam sve više tema tipa "kg800-programi" "kg800 software-" "kg-800 mms postavke" i uopće nema početka i kraja i malo sam se gledao ostale podforume ,npr sony ericsson zna se gdje počinje gdje završava
Sad da pređem na stvar ,dao bi prijedlog za reorganizaciju podfruma LG tako da ima početak i kraj,Ako prijedlog prihvate starosjedioci foruma sigurno bi bilo više prometa u LG forumu jer bi bio pregledniji
To sam ovako zamislio:
LG
Kad se uđe u LG podforum :
[LG] Help Desk # Općenito o modelima telefona
Opcenito o modelima telefona,informacije...pohvale i kritike -kratak opis za što je ovaj dio namjenjen (novi mobiteli i općenita pitanja )
[LG] MultiMedia # Java
Java, slike, zvukovi :: sve na jednom mjestu -ovdje bi bilo sve za LG mobitel sva potrebna multimedia
[LG] Unlock # Firmware # Ostalo
Kako otključati LG,Spajanje PC->mob,teme koje ne pripadaju ni jednom od
ostalih podforuma .-problemi s spajanjem mobitela,kako staviti novi soft.na mobitel i ostalo
![]()
Zadnji uredio Alienware : 23-02-2008 u 16:01 Razlog: Dodan kratak opis i uklonjeni nepotrebni djelovi
Molim cijenjeno pučanstvo foruma da se drži teme i komentira samo ovu temu. Svi ostali komentari nevezani za ovu temu bit će brisani.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovaj dio o novitetima i slično, nema potrebe stavljati pod općeniti dio podforuma, već može unutar [LG] Help Desk # Općenito o modelima telefona
ostalo je OK
Ideja je na mjestu, tamo definitivno treba napraviti malo reda. Ovakva podjela mi se čini u redu. Ako ništa drugo, trebalo bi definitivno razdvojiti tehničke probleme i raspravu o modelima, pospajati neke teme i staviti ih kao sticky... Uglavnom, mjesta za poboljšanje ima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
samo da podržim...
Smatram da ne treba [LG] MultiMedia # Java, bolje je napraviti par sticky tema u [LG] Help Desk # Općenito o modelima telefona jer ce ovako kako je gore napisano svaki od tih dijelova izgledati previse prazno.
meni se ovakva podjela cini logicnom i razumnom,stoga podrzavam,bilo bi mnogo preglednije,a ne kad tamo nesto trazim da kopam tri dana...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Ja se također slažem, jer puno stvari nema, ili ih ne mogu naći.
Kako bih ti izgledalo kada bih morao promjeniti na drugu stranicu, jel je cjela prva sticky.
ako sony ericsson i samsung imaju svoje podpodforume u vezi toga (multimedia)
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=127 -sony ericsson
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=124 -samsung
zašto nebi i LG imao svoje ?
na forumu ima veliki broj ljudi koji posjeduje kg800 i uvjek traži neke igre za njih ,ja ne vidim u LG-podforumu nikakvu sticky temu za igre .zapravo ni ne postoji.
Ne želim da se ovaj prijedlog pretvori u nekakvu raspravu.
Dao sam prijedlog jer smatram da se taj podforum može itekako urediti i bilo bi prometa dvostruko više.
Onaj komu se nesviđa slobodno može zaobići ovu temu.
Sve se da srediti,napunio bii se tema u LG-u
a ovo gore u mobilni telefoni -općenito vezano za javu to tema za taj podforum i nebi se trebala uspoređivati s ovim što ja predlažem,kako ćeš objasniti to što u sony ericssonu postoji tema u kojoj se traže igre i programi,a već jedna takva posotji kako sam navodiš.
Neću s tobom ili bilo kim ulaziti u raspravu,jer vidim da nekužiš što želim reći.
Zadnji uredio Alienware : 02-01-2008 u 21:51
Ako podjela ima smisla treba ju napraviti. Nije fer uspoređivati SE i LG u ovom trenutku. To što nam je trebalo vremena da shvatimo da je bolje unutar pojedinih podforuma napraviti nekakvu podjelu da se lakše snalazimo i da nam hrpa tema bude preglednija ne znači da sad opet trebamo čekati da LG postane zatrpan pa onda raditi podjelu. Ako se vidjelo da takva podjela funkcionira kod drugih modela onda nema nikakvog razloga da to isto ne primjenimo i kod LG.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neka se zna:
prije LG nije bio toliko popularan, pa nije ni trebalo otvarati nove podforume.
no sada LG postaje sve više popularan, te smatram da bi se trebalo otvoriti
[LG] Hardware # Accessories # Općenito o modelima telefona
[LG] Programi # Java # Melodije # Slike # Spajanje PC --> mob.
[LG] Firmware # Firmware mods # Unlock # Ostalo
EDIT: ili kako je autor teme napisao (kopirano sa SE foruma)
prijedlog je okej, hvala na primjedbi da se LG počeo širiti i da je doro da ga podijelimo.
vrlo je vjerojatno da ćemo prijedlog provesti uskoro. moramo se samo dogovoriti da netko od modova koji je trenutno malo manje opterećen pomogne el ninu u preseljenju postova čisto da se to što prije riješi nakon što podforumi budu otvoreni.
Prijedlog je usvojen od vodstva foruma i proveden:
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=110
Imenovani su i novi moderatori u doticnome podforumu kako bi posao prebacivanja tema bio ucinkovitije odradjen i kako bi moderiranje novih podforuma bilo ucinkovitije:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=723966#post723966
Zahvaljujem clanovima na konstruktivnim prijedlozima.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kako su neki počeli spamat ovu temu nema druge nego![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks