pa ako ni u safe mode ne možeš, ne vjerujem da se tu išta može....probaj stavit od viste dvd i koristit one repair alate...možda pomogne....a što se tiče alcohola 120, na visti radi samo najnoviji, imaš ga za skinut na njihovoj stranici....
Neki sam si dan snimio vistu i do danas sam si ju lijepo sredio (instalirao sve drivere i programe koji mi trebaju) i sad na kraju idem instalirat alcohol i stalno mi se pojavljuje BOSD ne mogu ni u safe mod ući ni ništa, jel bi znao tko kako da to riješim naravno bez reinstalacije jer mi se stvarno neda.
pa ako ni u safe mode ne možeš, ne vjerujem da se tu išta može....probaj stavit od viste dvd i koristit one repair alate...možda pomogne....a što se tiče alcohola 120, na visti radi samo najnoviji, imaš ga za skinut na njihovoj stranici....
After all...
moras skinut novi alcohol bas za vistu,a sto se tice trenutnog stanja moras ponovo dizat sustav druge ti nema,prosao sam to.
NE DIZATI NANOVO!!!! To je se i meni dogodilo. Ubaci DVD od Viste, te onda preko system restore pointa vrati na staro. I ako imaš RC1, neće ti raditi Alchohol(provjerio, jedva uspio srediti virtualne drivere).
Bookmarks