Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tako ja produzih ugovor i kupim ovaj mobitel za kunu. Čitao sam površno po stranim forumima i pročitao sam uglavnom dobre komentre (osim na duljinu trajanja baterije, ali to je rizik sa Siemensima, I guess) pa sam odlučio potrošiti tu kunu.

Kako se nakon dvije godine navikavanja na SE povratak (barem u mom slučaju na Siemens logiku) čini dosta frustrirajućim, najviše mi je zapravo diglo živac slanje SMS-a.

Naime kada na ovom čudu šaljem SMS zapravo nemam pojma da mi se SMS šalje. Nema onih iluminacija sa dva telefona i pismom kako putuje s jednog na drugi, nego se u gornjem desnom uglu pojavljuje neka mala strelica ili šta ja znam što to je, i kao poruka je poslana. Naravno, prije nego što pošalješ poruku brdo opcija se mora odabrati.

Pretraživao sam sve moguće opcije, ništa nisam našao što bi možda magično uključilo neki jasniji prikaz da se SMS šalje. Googlao sam "benq-siemens c81 + sending messages" i nisam naišao na ništa što bi me utješilo da netko također ima slični "problem" s mobitelom.

Naravno, kada se već žalim, frustira me i činjenica da postoje zvukovi zapisani u .acc formatu koji kada se postave za zvukove poruke ili poziva - ne zvone, a media player dakako njih ne želi playati, nego se mogu čuti samo dok ih se pregledava....

Is it just me?

Sada sam malo čitao po ovom forumu i kontam da možda ima veze sa softwareom...vidim da i ovdje ljudima recimo nije čitao .acc zapise. Znam da ću zvučati kao da sam se probudio jučer u 21 stoljeću (nemam neki osobiti fetish na mobitele), ali kako se napravi sofware update?
    Zadnji uredio corbis : 21-04-2007 u 21:58

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Korisni linkovi za Siemense
    By Sljaka in forum Siemens - Ostalo
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 16-12-2007, 15:21
  3. VSFE za BenQ Siemens CL71 ???
    By Anonymvs in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 14-02-2007, 23:43

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove