Evo ovako....zanima me dali tko možda zna za kakav program koji bi mi limitirao promet preko adsl-a? Recimo da mu ja namjestim 1000MB i da mi on kada postigne tu vrijednost isključi vezu...razlog tome je da ne prođem paket,recimo od 1GB!!![]()
Evo ovako....zanima me dali tko možda zna za kakav program koji bi mi limitirao promet preko adsl-a? Recimo da mu ja namjestim 1000MB i da mi on kada postigne tu vrijednost isključi vezu...razlog tome je da ne prođem paket,recimo od 1GB!!![]()
Neznam dal ima baš takav program, ali mogu ti preporučiti NetLimiter. Ovo 'limiter' znači da možeš ograničiti brzinu downloada/uploada za pojedine programe (npr firefox, msn...). Broji ti preneseni promet u globalu i posebno za svaki program (ako taj isti može pristupiti netu). Sve podatke možeš vidjeti kao statistiku po danu, tjednu, mjesecu, godini. Također možeš vidjeti statistike i za svaki program posebno. Uglavnom, prezadovoljan sam programom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Net limiter je odlican program, al nece ti ogranicit promet u tom smislu u kojem ti zelis.
Bookmarks