Samsunzi, N 6600 i Siemens SX1
koji mobitel po vazem misljenju ima najbolji ekran, ne smartphone nego obican mob
Samsunzi, N 6600 i Siemens SX1
...od mobova...SE Z600,skoro svi Samsunzi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
definitivno samsunzi. Nisu lose ni nove motorole i neke nokie. ali samsunzi su najbolji
Nisam vidio puno da mogu usporedit, ali ovi iz mobile-review-a vele da motorole vxxx imaju najbolje trenutno(to su zapravo sharp displeji). Kolko sam ja vidio (v525) stvarno je dobar.
Evo našao sam citat: Motorola decided to change the display supplier, and from now on these models have one of the best displays in its segment and in others as well....
...vele da je jedino panasonic x70 tu negdje po kvaliteti...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
a jel z600 bolji od samsunga? i jel samsunzi koriste TFT ili i TFD displaye?
da tu se slazem, ipak sam sunzi imaju odlicnu eleganciju. mislio sam jel bolji ekran od z600 od samsungovih ekrana?
Što se tiče cijelog proizvođača tu je Samsung daleko ispred svih
a po cemu ti to govoris??? di su ti argumenti???
Pa mislim svi ukupno, samsunzi su do sad bili svi TFT i 128*160 pixela, tako da...
...pošto je TFD (Thin Film Diode) ekran razvijen posebno za mobitele,mislim da Z600 ima najbolji ekran...pošto ga on posjeduje,a ne znam nikoji drugi mob s tim ekranom...
da, ali mozes ti usrati motku sa tfd ekranom i da je losiji od tft, tako da ovo pitam za one koji su isprobali
...OK...
Z600 mnogo mi bolje izgleda na suncu
Kosd mene je samsung i ekran je odlican skoim sam ga god usporedio bio je bolji a oni koi imaju TFT ekrane su daleko naj bolji na trzistu(mislim na samsunge naravno)
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Pa dobro, sad.
Pa nemaju samo samsunzi TFT ekrane.
zar nema sx 1 TFD ekran?Poslao: Eminem
...pošto je TFD (Thin Film Diode) ekran razvijen posebno za mobitele,mislim da Z600 ima najbolji ekran...pošto ga on posjeduje,a ne znam nikoji drugi mob s tim ekranom...
mislim da nema, ima tft
i kakav je u usporedbi sa TFT-om od 6600?
ja nisam vidio TFD ekran koji je vidljivo bolji od TFT ekrana ni na z600 ni na sx1... mozda na suncu su bolji ali ovako kada gledas 0 bodova za TFD za sada ...
chevapi for men
Bookmarks