It's nice to be important, but it's more important to be nice
ova dole mi lici na T100 zbog sloljkastog oblika
Ako si gladan pojedi nesto
v300 mi na nist ne lici... dok je v500 sasvim simpatican... no najlijepsi mi je svakako v6000...![]()
Čitala sam baš u Mobilu o V300 i ima stvarno super specifikacije samo neznam kako izgleda uživo jer ovako preko slika mi nije baš nešto.
V300 dolazi u oktobru
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dali ima kakvih podataka o ovim mobitelima, npr. cijena?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa ovaj v300 je vec izasao ako se ne varam... odi na www.mobile-review.com i tamo ces sve naci...![]()
da jos znam cirilicu....daj ozbiljno zna ko cjenu bar cca.?e da i jel ima mobitel mp3,jer u mobilu pise da se mp3-ce mogu postavit kao zvono ali sam mobitel ih ne podrzava il podrzava?
bla bla bla
E samo trebaš na toj stranici odabrat English i voila!Sve je razumljivije.MP3-ce se mogu koristiti kao zvonjava ali ima memoriju od 5mb pa sumnjam da ih puno možes stavit ak ih ne skratiš.Frend će ga sutra kupit i vidjet ćemo kak stoji...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
V300 je zgodan mobitel,malo bucmast ali sa dobrim ekranom.Tipkovnica mi se ne sviđa a software je koma.Fotić je super i slike na mobu izvrsno izgledaju
v300 je zakon.
u Splitu je dosao u utorak u 14 u htcentar (20kom), sutradan u podne je vec bio rasprodan!
Ak ih je samo 20 došlo niš posebno kaj je već rasprodan.Jako je dobar mob s obzirom na cijenu ali si ga nebih kupio (izgleda mi ko šlapa a i soft je koma)
mob izgleda odlicno, puno bolje nego na slikama, bar po mom misljenju.
doslo ih je po 20 u 2 htcentra i rasprodan je u oba u manje od 24 sata!
a sta mu nevalja sa softwareom?
Dosta je iskompliciran.Motorola je poznata po tome
Koliko kostaju ove motorole V300?
Zanima me cijena samog aparata, a ne ono s nekim popustom za pretplate jer vjerojatno ona cijena na HTV-u od 1.300,00 kn je samo za nove pretplatnike u HTmobile mrezi?
sam uredaj nekodiran ce ti kostat oko 2300kn tako mi je bar reka tip u Aduta (ducan). ali jeftinije ti je priko croneta i nije 1300 neg 1159kn!
ja namjeravam kupit motorolu v300 vjerojatno ove sride. i nevirujem da ce bit sranjitos. inace je istina da je malo kompliciran soft ali je poprilicno logican.
Već si si napiso u polju "mobitel" motorolu v300,ha?Ma dobar je mob,samo naprijed
heh, ja na sve mislim unaprijed :-)
jel se to meni čini da je mobitel jeftin
da, toliko je jeftin da me to cak brine!
nego brine ne tipka 5 kao sto vidite ona je iznimno uvucena kad se gleda na slici sto je bad, ali ja sam ga imao u ruci i tipka mi je bila skroz normalna, "ali to nije sve" jer je to bila maketa pa sad neznam kakva je sitvacija sa pravim modelom?!
Pa tipkovnica nije baš nešto (kao ni njezin design) ali meni se ne dopada kako sjedi u ruci.Nekak je prevelik i pretežak al opet,to je moje mišljenje
ja bi ga možda kupio........... hm........
meni je ok sta se tice dizajna i dobro mi je sidia u ruci
Bookmarks