jesi probao pitati u siemens service shop-u u heinzlovoj?
Dakle zanima me gdje bi se ovaj kabel mogao nabaviti tu u zagrebu i kolika mu je cijena.
jesi probao pitati u siemens service shop-u u heinzlovoj?
maraschino - PTICICA
http://www.agramservis.hr/
Al pazi ovako: prije 12 dana bio sam na njihovoj stranici i skinem cjenik dodatne opreme. Tamo je pisalo ovako:
17 1496 Data Cable USB EL71/EF81 132.79 22.00% 162.00
Pošaljem im mail i uredno odgovore da imaju taj kabel u prodaji i da ih nazovem za detalje. Nisam zvao jer još razmišljam dal da si to kupim. No od tada kad god pogledam cjenik piše ovo:
16 990 Data Cable USB - Serial 132.79 22.00% 162.00
To me malo zbunjuje.
Izvorno postao djambrle
bio u simens service 162.00 kune dođe
Zahvaljujem!
To nisu isti kabeli.Izvorno postao damirs
Zvao agramservis. Rekla mi je zena da kabel trenutno nemaju na lageru ali da ce doci pocetkom slijedeceg tjedna.
I opet: zvao agramservis, kaže doći će možda idući tjedan.
Da li je natko probo odnijet mob u t-centar (možda Osijek) i tražio da stave novi firmware? Mor'o šta platit? Bojim se da ga oni onda šalju kod ovih u agramsevis![]()
Zadnji uredio Sljaka : 20-09-2006 u 18:04
Damirs - ako imas trenutno t-mobile fw onda ne mozes stavit obicni firmware, nego valjda mora bit od t-mobila (tj edicija fw-a za t-mob).
Ja provo stavit novi fw sa neta za svoj EF81 i nece mi ga instalirat na mob. Pise pogresna verzija
Nazovi agramservis i pitaj ih za pomoć i savjet.Izvorno postao such-du
Znači, ako ideš po onim uputama s benq-siemens stranice, odrediš verziju softvera (12) i varijantu (A508), taj firmware neće odgovarati?Izvorno postao such-du
Upravo tako, u brandirani telefon ne može se staviti "obični" firmware. Prijašnje serije su se mogle debrandirati, imaš o tome i na forumu, a za ove nove ne znam.
za info radi "soa" za el71, sinoć sam napravio update preko "soa" imao sam v.12 A508,sad je v31, ukupno potrošio oko 2 mb gprs prometa, ako se ne možete spojiti preko postojećeg profila u mobu, treba naručiti novi preko benq siemens support stranice,dolazi u obliku sms poruke
Tooo! Već sam probo to napravit 5 puta, al nisu mi valjale GPRS postavke. No sad sam i njih primio i sve OK.
Znao sam da mora radit!![]()
gdje kupiti Data Cable USB DCA-140 na području grada Osijeka???
Evo,ja sam kupio danas DCA-140,ali nije originalan,izgleda da je od koracella,sad dali se može s nijm otključavati mob?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ja sam pitako šupke u agram servisu i rekli su da im taj artikal nije na prodaji. (pitam se zašto!) jer znaju da hocemo sami flashnuti novi firmware u mobitele, a oni onda gube svojih 160 kn kad ti to rade izvan garantnog roka. smradovi jedni! a siemens je vani imao free upgrade firmwarea kad god bi izasao neki ispravak greske ili buga u starom.Izvorno postao djambrle
uglavnom - ja sam u rijeci kupio kabel preko euronicsa, a oni ga narucili od sim elektronika - dosao me 100 kn, dobio sam cd s driverima uz njega, phone manager (istina staru verziju, ali sam zato uz mob dobio novu). kabel je dca 140 i meni radi savrseno.
Srx Bad
Evo ja poslao mail mmm-agramservisu i evo što su mi odgovorili:
Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu.
Navedenog kabela neće biti na hrvatskom tržištu kao ni ostalih modela navedenog brenda, te nismo u mogućnosti ponuditi Vam iste.
Razlog je proglašenje bankrota od strane kompanije BenQ-Siemens.
Probaj tražiti neoriginalne po trgovinama.
Ja sma našao DCA-140 od Koracella u Karlovcu,sreća pa je bio zadnji.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
agramservis sere! to za bankrot je ok, ali sto se tice kabela seru jer znaju da cemo sami flashnuti mobitele s novim firmwareom!Izvorno postao Futurama
jos jednom, meni je kabel nabavio euronics (elektromaterijal) u rijeci, ducan 'jedinica' na korzu. kostao je 70kn!!! dobavljac je simel.
Srx Bad
to su gluposti,kabela ima u hrvatskoj. u šibeniku u sve jednom ducanu s mobitelima imas kupit kabel. doslovno u sve i jednom i to original dca 140 kabel. ja sam ga kupio isti dan kad i moj c81 a to je bilo pocetkom 11 mjeseca. znaci GLUPOSTI
Ima ga još u prodaji, ali ne zadugo. To što je ostalo su zalihe.
Agramservis ga sigurno neće više nabavljati, a vjerojatno ni druge firme zato što se Benq-Siemens proizvodi više ne proizvode.
ok. nisam znao![]()
computer freak
Evo ja sam danas kupio kabel, nije orginalni, ali potpuno isto radi.
Kupio ga sam u maloj trgovini "Pronis", u Praškoj ulici.
Platio sam ga 80 kuna.
Zadnji uredio Futurama : 11-01-2007 u 22:05
Futurama, u kojem dijelu Zagreba je Košnićka ulica?
Bookmarks