Zavisi kako si micao, mozda ti gain_table preglasno namjesten, probaj ga smanjit, i ako si ga flashao, onda ti je garancija:
kupio sam nedavno, pred niti 2 mjeseca i zvučnik mi je banana, a prije je ful dobro radio, sada jako krči i tih je... se to nekome desilo? će mi uvažit garanciju ako sam micao one gluposti od vodafonea??
Zavisi kako si micao, mozda ti gain_table preglasno namjesten, probaj ga smanjit, i ako si ga flashao, onda ti je garancija:
Izvorno postao kMra
100% si mjenjao gain_table jer kad do kraja pojaćaš onda ti samo šumi jako, a ne bude baš nešto. Možda si ga već sj3bao s tim, ali svejdno stavi gain table na default, pa javi.
Ako neznaš kako se to mjenja onda vjerojatno nisi niti promjenio, ali to možeš sa p2k advanced editorom i sa još puno programa!
ako imaš backup svega šta si brisao, onda ti još imaš garanciju. (osim ako nisi dirao soft, tj mjenjao).Izvorno postao kMra
A ovo za gain_table su ti ljudi dobro rekli! Samo default ako ga već možda nisi skurio (mada sam siguran da nisi)
gain table sam mjenjao, ali kako mi je krčilo sam ga vratio na default, nisam imao niti jedan dan pojačan... flashao mob nisam, samo sam maknuo one gluposti od vodafonea...
e, i kada stavim zvučnik na usta i sišem ne krči..![]()
![]()
i meni kad sisem ne krci. sta to znaci??
Sad cu ga rastvorit i pogledati sta se da...
ak trebaš zvučnik Pm
Zadnji uredio night_whisper : 09-04-2007 u 14:38
|\/|0T0r0La
mozda ti ovo moje pomogne, makar ne vjerujem da hoce.
meni je, prije nego sam uopce poceo modat, zvucnik sam od sebe prestajao radit. skuzio sam da kad ga(mobitel u podrucju gdje je zvucnik) jako stisnem proradi.
tako sam par puta stisnuo zvucnik i sad mi najnormalnije radi.
malo glupo zvuci, ali mozda pomogne, nikad se nezna
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
krči jer se membrana zvučnika (prozirna tanka folija) zgužvala. Kad sišeš (), napneš ju i u tom položaju nema "lufta" iliti nije labava. Tak da jedino novi zvučnik može riješiti taj problem.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mislim da bi svi bili zadovoljni glasnoćom da se ugradi jedan 38cm wofer i deri!
Mislim da nebi dolazilo do uništenja zvučnika!!!!![]()
Ne da se nista...
odnesi na servis i plati ak ti je stalo do telefona...
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
zas na servis , tam ce ti oni pederi naplatit ko da je zlatan zvucnik, kupi ovako zvucnik od nekog, recimo nightwhispera , ja ga znam tak da ce ti sigurno radit , ak ne gotov je , ili odi u trgovinu simel, imas www.simel.hr. kaj je najbitnijje to uopce nije problem zamijenit.pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
nisam mislio u ovlaštenom motorolinom servisu neg nađeš negdje (ima po gradu) prodavaonica di se otkupljuju i servisiraju takvi mobiteli za jeftie pare... imaš jednu takvu na zavrtnici (zagreb)
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
ma jebote kakav servis , nabavi zvucnik i sam ga promjeni.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ako nekom treba zvučnik mogu mu ga poslat neka se javi na Pm
Zadnji uredio night_whisper : 09-04-2007 u 14:36
|\/|0T0r0La
Bookmarks