Na kojoj particiju su ti windowsi XP, a na kojoj Vista?
e ovako...instalirala sam si vistu i svidjela mi se, rade svi programi koji mi trebaju pa sam odlucila zadrzati vistu, a zbog manjka prosotra na hardu obrisati XP...no, sad sam zapela i ne znam kako...
probala sam formatirati ali windowsi javljaju da ne mogu formatirati kada je gore aktivni system...tako nekako...
kako da ga pobrisem??
partition magic ne radi na visti, probala sam i u disk management ali javlja istu stvar...
nadam se da netko zna kako to maknuti...hvala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Na kojoj particiju su ti windowsi XP, a na kojoj Vista?
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
win particija je na C: a vista na F: , makar pokazuje da je na D:, pa ne kuzim...
ma nista, necu se zafrkavati s tim...idem ponovno instlirati vistu, s tim da cu ju ovaj put staviti na C: particiju, u nadi da cu moc formatirati onda tu particiju na kojoj mi je vista...
ak necu uspjet, onda stvarno banana...formatirat cu cijeli disk...sad je uskrs, doma sam, nemam kaj radit pa cu se zafrkavati oko toga![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pa nemožeš formatirat disk c(na kojem je xp) ako si već u xp-u.Probaj ga iz viste..i ići će glatko.
Ali kako veliš...imaš vremena pa ćeš si dat truda..i ja se ovih dana nainstalirao windowsa...have fun
takav tutlek ipak nisamhehehe
probavala sam iz viste formatirati ali jednostavno nije dao...kasnije sam krenula ponovno instlirati vistu, ali na C: particiju...formatirala sam particiju gdje je bila vista i gdje je bio XP i sve je bilo super![]()
medutim, sada kada se vista instalirala na C particiju, nemam dopustenje pristupa Temp folderu u windowsima...stavila sam sva moguca dopustenja ali nikako...pokusavala sam instalirati adobe reader ali nece pa necene znam zasto...do sad sam instalirala office, nero, nod32, spybot i jos par programcica i svi rade i instalacija je prosla bez problema...
samo, dal netko zna zasto mi ne dopusta u temp folder...mislim, mogu ja uc i to, ali kad treba krenuti instalacija iz tog foldera ne da i javlja ovu gresku...
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
hvala
ali rjesila sam to na tezi nacinhehe
a ono za error sam skuzila u cem je problem...pa sam i to rjesila...naime, imala sam iskljucen UAC pa mi je stalno to javljao, kad sam skuzila, ukljucila sam i rjesila to bez problema![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Hehe..zašto jednostavno kad možemo komplikovat![]()
glavno da je uspjelo![]()
Bookmarks