Lopovi bili lopovi ostaliVIP. Inace izgledom mi nije nista posebno...koliko vidim VRLO je slican ostalim mobitelima iz V serije.
LINK
nemogu vjerovat da su stavili tako visoku cijenu , ali brzo će to past , ali ovo je ipak prevelika cijena . što kažete na ovaj mob????![]()
Lopovi bili lopovi ostaliVIP. Inace izgledom mi nije nista posebno...koliko vidim VRLO je slican ostalim mobitelima iz V serije.
daj previse....daj razmisli sto mozes kupit za 3500kn ,,,,Nokiu 8800 hehe
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
nebi se kladio, usporedi v600 i v3xx..
Inaće, nije loša, samo je cijena..
Dobro nisam mislio na te stare V modele. Mislio sam na V3,V3i,V3x...
meni je mob odličan , ali po meni bi trebao imati cijenu oko 2k kuna
to je mobitel i pol!!!!
After all...
čak slabiji od v3x! a v3x se nađe za 1300 kuna... lol
nije 3g , ima 32mb interne memorije , kamera 1.3mpx , a v3x je 3g , 64(ili 128)mb interne memorije i kamera je 2mpx , a jeftiji je dosta , pa ti odluči![]()
Mobitel je klasičnog izgleda za V modele,a i funkcije mu nisu nešto posebno poboljšane ...posebno kada još pogledaš na cijenu uređaja![]()
Za te pare si kupiš 3 poštena mobitela sa 3duplo boljim funkcijama od ovoga...Predviđam da bu mu cijana u godini dana pala za 30% stoga se neisplati kupovati ovakav mob. jedino ak ste puni para i želi te biti šminka![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Smece!Dobro veli gogs.! ima 1.3 mpx i 32 mb.memo....koji ce ti to ku...??A cijena je boli glava.Previse para za nis' muzike
Ako se ne varam, Motorola je na ovom modelu dopustila sucelju da koristi graficki koprocesor pa bi to kao trebalo ici brze, iako je meni svejedno koma i ne mogu smisliti taj Motorolin OS. Btw, prica se da ce odsada ici samo Linux na njih, no to je za neki drugi thread![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
o tome je bilo malo riječi u ovoj temi
cijena je naspram moguchnostima ogromna, za te pare si piknem nekog mrkog symbiana a ne to.. :/
Na www.gsmarena.com kažu drugačije - je g3
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1120
Jedina razlika je u kameri (ima samo 1,3Mp), ali megapixeli su ionako precijenjeni, bitnija je optika..
Lakši je od v3x i ima mrvu je tanji.. razmišljam da ga uzmem, na pretplatu je samo 200kn skuplji od v3x kod Vipa..
e da, kazu ima 50mb, a ne 32 svoje memorije
Zadnji uredio Inovator : 06-04-2007 u 12:42
ma mislim stvarno kakve oni mobitele cijene 3500 kn a sta ce tek bit kad naprave mob sa os-om,3.2mpx kamerom ili vise i sa brdo memorije.
mob je ok ali previse novaca u svakom slucaju
mob je smeće za te pare za to kupim 2 super dobra moba
|\/|0T0r0La
prevelika cijena za mobitel sa tako malo opcija. stvarno je VIP opet pretjerao s cjenama...
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
kamera mu je jako slaba za te pare
Bookmarks