Kupio sam k610 i u paketu nisam dobio slusalice.imam par pitanja pa ako bi mi mogli odgovoriti
1.Koja je oznaka slusalica koje pasu za moj mobitel i kolka im je otprilike cijena?
2.Dali pasu slusalice sa Sony Ericssona K700?
Kupio sam k610 i u paketu nisam dobio slusalice.imam par pitanja pa ako bi mi mogli odgovoriti
1.Koja je oznaka slusalica koje pasu za moj mobitel i kolka im je otprilike cijena?
2.Dali pasu slusalice sa Sony Ericssona K700?
Zadnji uredio Cvele89 : 06-04-2007 u 15:35
2. ne pašu ti one od K700, ali ti pašu one od K750/W800/W810 ili K800 ...
1. neznam![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da su najjeftinije stereo slusalice oko 120kn.
1.Molio bih nekog ako zna koja je oznaka modela slusalica da napise.
2.Jel prodaje netko te slusalice na forumu?
3.Gdje ima najjeftinije za kupit karticu M2 od 512Mb i koliko bi vrijedila moja kartica da ju prodajem od 64mb?
4. i najvaznije: Kada prikopcam mob preko usb-a.Otvori mi samo memoriju od memory kartice,ali ne otvori memoriju od moba.U cem je problem?
Puno Hvala i Sretan Uskrs
Zadnji uredio Cvele89 : 06-04-2007 u 15:41
Ajd please nek neko odgovori jel mi je to jako bitno.Pozdrav
1. bilo koje za k750 i ostale ili k800 iz paketa nađe se za 50kn na crno nove ko ih ne koristi...il kupis neki jaci model,hpm-70 il slicno ak patis da su kvalitetnije...
2. pa zna se nac, neki dan je bilu u oglasniku tu, procesljaj malo
3.a) optimum-tamo su trenutno najeftinije m2 kartice, il naravno plavi oglasnik. 3.b) ne isplati ti se prodavat m2 64mb karticu mozda ti koristi za par slika na njoj, il je prodaj za 12kn al sta ce to nekom uopce, kad moze kupit bar 512mb ispod nema ni smisla previse
4. mora ti nac kao 2 externa disca, memory stick i phone memory.. i onda biras koj oces, pogledaj na exploreru moraju bit oba tamo, jesi instalirao sve s cd-a?...
bio nekad oglas...
meni u file menageru pise "not connected",a u exploreru mi otvori ko removable disc i pise Memory card il tak nesto
jesi instaliro sve drivere,jel ti pise u trayu found new hardware
hvala svima,al odlucio sam da nista necu stavljat na mob nego cu kupit karticu od 512mb.Hvača jos jednom i pozdrav
onda mozeako je rijeseno
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks