![]()
![]()
jel to samo meni izgleda slicno ili su suskanja oko SEmens istinita? ko zna kako ce ce S65 izgledati (hm, cak i ime T650, S/Cx 65...)
![]()
![]()
jel to samo meni izgleda slicno ili su suskanja oko SEmens istinita? ko zna kako ce ce S65 izgledati (hm, cak i ime T650, S/Cx 65...)
pa se sjećaš sličnosti između T68 i ST55?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Neznam, ali meni ne izgledaju slično
U svakom slucaju oba izgledaju izvrsno!
trenutno nemam inspiracije...
veličina ekrana, zvučnik na vrhu telefona, joystick i navigacijske tipke... evo nije bas isto, ali za usporedbu c62
![]()
![]()
slike su sa www.mobile-review.com
Oj siemens je odlicanovako nes je simens davno trebo napravit
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
pa za c62 se zna da je od SE
ja ne vjerujem bas u te price...
znam, ali nisam jos uspio naci slike od T650 i C/S 65Poslao: coma_zgb
pa za c62 se zna da je od SEodostraga pa sam ovo naveo samo kao primjer
![]()
bome identični konektori za bateriju, SIM karticu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Obratite paznju na papirnu nalepnicu u C62, posebno na deo sa datumom proizvodnje. Cist Ericssonov format, po prvi put vidjen na Siemens-u... Za sada.... Zaboravi sam da napomenem da je u C62 i baterija SE.
Poslao: _
veličina ekrana, zvučnik na vrhu telefona, joystick i navigacijske tipke... evo nije bas isto, ali za usporedbu c62zar nema svaki telefon zvučnik na vrhu telefona, to znači da su se svi ujedinili
![]()
Što se tiće ovih slika, tu su već sličnosti veće. Možda je to stvarno istina da će se SE i siemens ujediniti?!?![]()
Da i kako će se onda zvati?? Sony Ericsson Siemens? I još pokupe par ovih ljevih proizvođača i registriraju firmu Sony Ericsson Simens Alcatel Telit Phillips ili skraćeno SESATPPoslao: Dark
zar nema svaki telefon zvučnik na vrhu telefona, to znači da su se svi ujedinili
![]()
Što se tiće ovih slika, tu su već sličnosti veće. Možda je to stvarno istina da će se SE i siemens ujediniti?!?![]()
![]()
![]()
Ili se možda radi o nekom trećem koji radi i za jedne i za druge![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I to bi moglo biti moguće npr.: ericsson (pogledaj sliku na kojoj je neki čip C62 i na njemu piše ericsson)![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je, dobro su ga "izbrusili" - zato ce sigurno i cijena biti nabrusena!Poslao: booky_boy
Oj siemens je odlicanovako nes je simens davno trebo napravit
Bookmarks