ljudi zanimam seza bembaru 3 kabriolet.ssad jel zna ko kakvi su modeli u ponudi tak od 92 - 97 na kaj treba pazit dal se to isplati uzet ne-novo jel se ima problema sa krovom i sl..??
ljudi zanimam seza bembaru 3 kabriolet.ssad jel zna ko kakvi su modeli u ponudi tak od 92 - 97 na kaj treba pazit dal se to isplati uzet ne-novo jel se ima problema sa krovom i sl..??
ma to ti je skupo!! jedino ako para imash! odi na www.mobil.de tamo imash sve aute (polovne)
chevapi for men
puno benge to troši, prosječna plača samo za benzin (ovisi koji motor), popravci i servisi se ne računaju...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...to se ne isplati kupovati,pre skupo polovno sranje.....rađe kupi bilokakav novi auto......al hebiga znam da očeš bit faca pa odluči sam...![]()
pazi da nije spusten, pogledaj gume, amortizere, pogledaj auspuh, po tome uglavnom zaključuješ kakav je bio prijašnji vlasnik, dali ga je čuvao, ili nije štedio na njemu... da nebi naišao slučajno na razyebani motor...
kad se ozbiljno zainteresiras za neki, dogovori se sa vlasnikom da ga otpeljes mehanicaru nekom da ti izmjeri tlak u ventilima... i pregleda ga malo.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da ti izmjeri tlak u ventilima...
..valjda kompresiju
no da......
šta.......barem sam mu najvise pomogao od svih dosad.....
link ne radiPoslao: kappa
ma to ti je skupo!! jedino ako para imash! odi na www.mobil.de tamo imash sve aute (polovne)
sorry www.mobile.de
chevapi for men
najbolja njem stranica sa rabljenim autima je www.autoscout24.de
da link ne radi imas koji drugi dobar ducan sa polovnim autima,moze i na njemackom i eng,sve znam
dalje -ma netrosi valdja tak puno!sve do 12 je podnosljivo!
zakaj da pazim da niej spusten,pa to bi i htio
auspuh nis ne znaci ak ga lik promjeni 2 dana prije nego ga proda kaj ne?
zas je ta kompresiaj tak bitna?neki dan me tata vodio na benzisku da mi pokaze kak u nasem golfu se pumpaju gume da treba stalno bit 2 bara.jel to mislite?
De shta vi prichate... RENAULT IV je najbolji...
Odite na str : www.renault.com
RENAULT![]()
kronikus alkoholus
clio je dobra kupnja al VW rulz . ako je o tome segmentu rjec.al tu se prica o BMWu Super ej 3ka fakat...a 6a tek..jebate ova nova vidio slike cuo da ima oko 300 konja ...
jebate
Ma shala na stranu... Naravno da je BMW daleko bolji od CLIA...
Ali moj brat ima Saaba, i taj auto je stvarno rijedak u nas Hrvata, a auto je stvarno strava, ugodan, brz...
![]()
kronikus alkoholus
i ti bi bmw-a......... ........... ........... i ..........
a?
tockice predstavljaju sutnju, da nebi bilo zabune, nego imam feeling da si mlad i da se bas ne kuzis u aute, a vec bi vozio bmw-a, cabrio, ...... mislim nemam nis protiv ak mi das djir jednog dana
al evo ja sam ti pomogao kolko sam mogao, jos ti samo mogu rec da ti je bolje kupit rabljeni od ovih firmi koje bas prodaju rabljene aute (npr pleter, anglotrade...) pa bolje dat malo vise para pa imat i garanciju...
da mlad sam pa kaj onda.u aute se kuzim tak pomalo .kabrio mi se najvise svida a takav bmw ima jedno 150ak konja nis previse nebi se ja sad neznam kak vozio.Poslao: flOorKilla
tockice predstavljaju sutnju, da nebi bilo zabune, nego imam feeling da si mlad i da se bas ne kuzis u aute, a vec bi vozio bmw-a, cabrio, ...... mislim nemam nis protiv ak mi das djir jednog dana
al evo ja sam ti pomogao kolko sam mogao, jos ti samo mogu rec da ti je bolje kupit rabljeni od ovih firmi koje bas prodaju rabljene aute (npr pleter, anglotrade...) pa bolje dat malo vise para pa imat i garanciju...
150 konja da nije puno???!??!?!?
pa s obzirom da m3 ima jedno 250ak da 150 i nije tak puno!vectra 1,816v ima 120 ja mislim...golf 3 GT 150 ..( i to mi jer ok auto)pa smiej i bmw odna ima 150![]()
pa ali shvati da je 150 ks puno
Čuj kupi ako hočepš da svaka 2 tjedna kupuješ 6 litri ulja i da svakiih 3 mjeseca ideš na generalku-tak je bilo sa burazovim bemvejcem -nije bio cabrio aalim je imao isti motor
alo ti je do toga da kupiš jači autić-honda civic 1.6 vti 95-99 godište preporučam
((hvala))
@morales posto kosta ta civic?
btw bas sam jucer bio s frendicom u opelu đačić tu na savi i gledo corsu ...ima neka 1.7 cdti 100 konja 5 vrata al je 102tis kuna sa tak nekom opremom ok al onda moram jos kupit multlock i radio dosli bi to i do 14 tis eura a to ej previse.
e da i tip kaze da ce doc krajem godine tigra nova
sad sam bio na opelovoj str al bas njemackoj opel.de i tam ej taj isti auto 3 tis eura skuplji! ludi su hehe.dada znam i zakaj maloo vece place i te fore
al nadam se da njihov nije sad nesto bolji od ovog naseg pa to bi trebo bit isti auto!
Zadnji uredio Hrvoje xyz : 18-02-2004 u 01:00
meni je recimo odlican onaj sportski clio..... bolji je od corse
Bookmarks