Probaj desni klikmišem na jedan od instaliranih programa i stisni remove program from list ili na hrvatskom makni program sa liste.To napravi za svaki program.
da mi u start meniju oni programi nisu uvijek svi pokazani, nego oni koje sam nedavno koristo?? meni su uvijek prikazani svi instalirani programi
Zadnji uredio zerobravo : 07-01-2007 u 14:23
Probaj desni klikmišem na jedan od instaliranih programa i stisni remove program from list ili na hrvatskom makni program sa liste.To napravi za svaki program.
stisnem i ne pise mi nigdi remove progtam from listIzvorno postao THE NO
Onda ovako:na izborniku start(baš na njemu) klikni desni klik mišem i stisni properties i izaberi Classic start menu i stisni OK.
1. način-gore opisani;
2. način;
desni klik na Start-Properties-pod tabom Start menu klik na Customize-tab General-pod dijelom Number of program on Start menu pretpostavljam da ti je bar 6, tu probaj napravit Clear list, i onda ponovo naslagat najčešće korištene programe.
Koliko ja znam ako stavi klasični start meni,ne bi mu se trebali pojavljivat niti jedan instalirani program.
To će doći s vremenom, kao i u Officeu u izbornicima, neznam dal se ono može negdje podesiti..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Napraviš u Start meniju nove mape imena npr.p2p,igre,muzika i sl i u njih staviš programe koje ne koristiš često ili ih rasporediš po kategorijama. Tako će ti bit manja gužva i lakše ćeš se snalazit.
E sms freak svidja mi se tvoj taskbar pa me zanima koji program koristis da onako izgleda.
Zadnji uredio Masinac : 06-04-2007 u 20:33
Bookmarks