ja bih uzeo t610 ili motorolu v300 oni su tu negdje oko 2000 kn.
koji?
mislim da cu morati novi kupiti, krepala mi je jedna tipka na sl-u, baterija je krepala, pokazivac ne valja, jedna slusalica otisla u k..... tako da... nije mi bitna marka, samo da je aparat ok
ja bih uzeo t610 ili motorolu v300 oni su tu negdje oko 2000 kn.
chevapi for men
se z600???? ima perfektan ekran jedino izgled nije nesto
Jednom moderatoru da nije bitna marka, grozno.Poslao: coma_zgb
koji?
mislim da cu morati novi kupiti, krepala mi je jedna tipka na sl-u, baterija je krepala, pokazivac ne valja, jedna slusalica otisla u k..... tako da... nije mi bitna marka, samo da je aparat ok![]()
Imaš desetak Siemensovih modela u toj kategoriji i ti još hoćeš neku drugu marku. Sram te bilo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...do 2000kn,imaš M55 + IQP530 + kabel...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja mislim da je telit g83 jako dobar. Ima tft ekran, vga kameru (640x480), 7 mb memorije itd. a cijena mu je ispod 2000 kn.
ajde mi ti reci neki model koji ima dobar ekran i ima dobre funkcije, siemens je sa serijom 55 dosta zasro stvar. niti jedna model nema odlican ekran ako izuzmemo st55 za koji svi znamo kakav jePoslao: Sljaka
Jednom moderatoru da nije bitna marka, grozno.![]()
Imaš desetak Siemensovih modela u toj kategoriji i ti još hoćeš neku drugu marku. Sram te bilo.
ali bez brige
SL45-ica ostaje kod mene
sta sve ima? jel ima ic, bt? htio bi radije nekog poznatijeg proizvodjaca jee za njih ima puno programa na netu a za telita sumnjamPoslao: Gen Mo'Kai
Ja mislim da je telit g83 jako dobar. Ima tft ekran, vga kameru (640x480), 7 mb memorije itd. a cijena mu je ispod 2000 kn.
Ima ic, javu, composer melodija, dosta dobro mogucnosti prilagodjavanja, slike se mogu slat pomocu infrareda, netreba softwer. Ja r azmisljam da si ga kupim, ali me isto malo koči to sto je telit...
ma gle ako kupis siemensa onda imas na netu programa za njega GOMILU malo manje ako kupis SE a za telit mislim da imas par programa i to je to
Ma znam, ima neki program za ubacivat slike, melodije i javu, a vise od toga mi ni netreba...
Ako ti to bas jako smeta, kupi se t610
kod njega me grebe los ekran i dizajn
uzmi motorolu v300
kakva je ta motorola?
Mislim da je onda bolja motorola e365, ali nema infrared. Tft 160x128 px, java, kamera, puno funkcija, malo memorije, 2 mb i td. Kosta 1700 kn. V300 je vec zastario.
Pa kad vam je toliko bitan zaslon zasto ne kupis samsung i rjesis sve probleme provjereno naj bolji.Recimo X-600 bi bio idealan
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Novi, polovni, s kamerom, bez ..?Poslao: coma_zgb
koji?
mislim da cu morati novi kupiti, krepala mi je jedna tipka na sl-u, baterija je krepala, pokazivac ne valja, jedna slusalica otisla u k..... tako da... nije mi bitna marka, samo da je aparat ok
A da počekaš ovo šta najavljuju da Siemens izbacuje nasljednika ME45?
meni je ok. sviđa mi se dizajn, a i funkcije nisu loše. I PUNO JE LJEPŠA OD E365.Poslao: coma_zgb
kakva je ta motorola?
Mislim da ju JAY ima, pa njega pitaj.
a imas i na www.ram3.hr
+ što ima 5 mb memorije
ja mislim da je g83 dobar tj. bolji od vecine konkurenata ali je stvarno gadan
chevapi for men
Kako mislis gadan? Izgledom? Mene inače zivo boli dzon kako mi mob izgleda, ali kod ovog mi se dizajn svidja.
http://www.telit.net/products/gprs/g83.htmPoslao: Gen Mo'Kai
Kako mislis gadan? Izgledom? Mene inače zivo boli dzon kako mi mob izgleda, ali kod ovog mi se dizajn svidja.
ako je ovo lijepo onda ok... mozda se tebi svida, neznam?? ali meni se nesvida koliko god on bio dobar
chevapi for men
Ma kazem ti, mene nije briga kako nesto izgleda, ako je to jako dobro. Sta znas, vjerojatno mi je ostecen centar za vid u mozgu![]()
...Samsung X600 je stvarno lijep mob,samo mu je cijena veća od 2000kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i da onda dam 3000kn za mob? ma nema sansePoslao: miško
Novi, polovni, s kamerom, bez ..?
A da počekaš ovo šta najavljuju da Siemens izbacuje nasljednika ME45?
inace ocu novi mobitel, kamera mi niej toliko bitna
Bookmarks