...pa ne bi bilo loše da kupiš card reader- puno brži prijenos te se ne moraš zafrkavat s ovakvim stvarima...a sada su jako jeftini...
Kupio sam 1gb memorije seki i sad neznam kak da stavim da mi dolazece pjesme sprema na mem card...
Ocitva ju i pise 997564kb ali neznam kako staviti da sprema pjesme koje se salju, na mem card...
Uspio sam za video koji se snima to slozit al ovo neznam...
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
...pa ne bi bilo loše da kupiš card reader- puno brži prijenos te se ne moraš zafrkavat s ovakvim stvarima...a sada su jako jeftini...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Necu kupovat card reader jer bas i nemrem sad uglavnom jel zna tko di se to postavi na tom žugavom zamzungu?
Moras prebacivati pjesmu po pjesmu, ne mozes da ti odmah sprema, bar mislim...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja imam z400 sa 512MB kartom....imam card.reader i sve ide bez prob. ....mogu sve pjesme najedanput prebaciti na kartu ...neznam gdje je problem?
ja ti isto preporucujem card.reader,trebas uvijek....
Moj stari nick je bio: nokman
On valjda misli na slanje preko bluetootha.
CARpeDiem*
Mislim na slanje preko bluetootha.....
Kaj ej to fakat nemoguce il je to neka posalica???![]()
Dajte molim vas jel netko to zna da vise to rijesim jer me sestra pili non-stop..
kaj niko nezna ili su svi tak lijeni napist ono za sto i ma treba 23 sekunde?
pa da neko pita za nokiu kako to napravit reko bi mu i rijesio to u 11 sekundi.....
Kaj sam tisina?
Netko???
ma kad saljem sa moba na mob onda mi javlja kako nema memorije zato sto automatski prebacuje na memori karticu kad saljes neku sliku pjesmu ili bilo sta drugo...
nadam se da je sada jasnije....
Bookmarks