slusam, za i protiv?
slusam, za i protiv?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ovisno koji ima garanciju i u kakvom su stanju (tj da li sve ispravno radi)...
K750 je bolji zbog kamere, baterije i utora za memo kartice...
E sad, ovisi u kakvom su stanju, koliko su, tj da li imaju garanciju ili ne...
Ja bi uzeo onaj sa garancijom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi prije uzeo 750 zbog bolje kamere (2.0 mpx AF) i zato jer je candy bar kuciste.
a ako ti to nije toliko nužno, i ako ti ne smeta onaj slide mehanizam (onaj bocni) onda bi prije isao na w550 cisto zato jer masu ljudi ima 750![]()
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
a jel se taj rotirajuc mob rasklima nakon nekog vremena? isplati li se uzet za 600kn taj mob? hm bas sam u nedoumici![]()
k750 definitivno!kompletan mob sa svime sto je potrebno vecini korisnika pa cak i naprednijima.
uzmi W550.
zašto?
- zato što ga malo ljudi ima
- zato što ima najglasniji zvučnik (stereo) od svih mobova
- zato što je puno ljepši od k750
- zato što dobiješ dvije maskice (NARANČASTA!!! i bijela)
- zato što dobiješ slušalice od walkman serije
- zato što se slide mehanizam ne rasklimava ni nakon dugo vremena
- zato što ispod haube krije noviju generaciju čipova/software-a od K750
- zato što će ti 256 MB memorije najvjerojatnije biti sasvim dovoljno
Nije mi jasno W550 spada u Walkman seriju sa samo 256 MB bez mogučnosti proširenja. Kakav je to Walkman za slušanje mjuze kad gore stane cirka 50-ak pjesama. Definitivni minus je šta nema utor za memorijsku karticu stoga je k750 u prednosti i također ima bolju kameru.
Andrija: tko zna jer če čovjeku biti dovoljno memorije, ako bi to tebi bilo dovoljno možda neče čovjeku biti dosta, al tko zna. Meni osobno nikad dosta memorije.
a istina a i lik mi poslo slike, zgreban je full ko da je pao mislim da ne vrijedi toliko para za toliku nesigurnost... vjerojatno cu ja uzet k750
Dobar izbor![]()
ma kakav w550,ne vrijedi zgreban nikako...al nema ih bas u oglasniku,samo jedan za 450kn prije par dana,al ok izgleda srebrni...no k750 bi definitivno uzeo...mozda je skuplji,al je kompletan mob,dobra kamera,kartice sve pristupacnije,ima i megabass za razliku od k800...stavis onaj soft da se pojaca vanjski zvucnik,jako dobra tipkovnica...jest da ga ima puno ljudi al znaju ljudi sta valja za taj novac...
bio nekad oglas...
W550 super izgleda, samo nema proširivu memoriju (mislim 256 fixno). inače mi se mob jako sviđa, ali sve druge karakteristike idu u prilog K750.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma da ima utor za memory card uzela bih w550 bez razmisljanja. odustala sam od kupovine toga, uzet cu k750 sigurno kroz neko vrijeme lako promjenim soft da bude w
d750 mi se ne svida, ocu crni![]()
vecina ovih usporedbi ode na stranu k750, jer je mob stvarno najkompletniji, mislim da se za 800kn ne moze naci bolji mob
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
K750. Al ak patis na Walkman, vidim da imas W300, razmisli o W800 ili o W810.
moj glas za k750... kupio sam ga prije mjesec dana i suuuuper zadovoljan... iako sam fun motorola ali SE se pokazao kao super telefon.... k750 ima karticu odlicnu kameru, jako se dobro cuje pri telefoniranju, jedina mana sto je spor pri ocitavanju slika... ali sve ukupno odlican fon...
Meni osobno je k750 odlican mobitel, jedino mu je mana joystick i mali ekran.
Bookmarks