Imam par problema koji mi se dešavaju pa onoo da priupitam prije nego nešto poduzmem ovako..slika mi treperi u donjim kutevima.. onako sitno zatim kad se spojim sa nekim preko pavoga zubeka sam mi se restarta(to mi se nedesi svaki put al ono dešava se) zatim kad gledam video i pređe par minuta neznam 10-15 i ja ga probam ubrzat ili tak nešto sam mi prekine i izbaci me u van...zatim zadnja greška tj neznam jel to greška ili kak da to nazovem pojavila mi se na jednom djelu ekrena mala crtica vertikalna i to samo na tom djelu ekrana,na ovom forumu sam pogledo neke članke i pogledo sam si verziju softwera i skopčo sam da je valjda prva koja je izašla i da vjerovatno treba update softwera ...to mi je reko frend da me vjerovatno to zeza al nisam ziher...i zadnji problem koji bi htio navest je taj da mi zabloka kod instalacije igre kad uđem u onaj izbornik...sam mi zašteka i nema dalje neznam u čem je fora molim vas da mi pomognete mobitel je pod garancijom prvi sam vlasnik i onoo fakat neznam kaj da radim

Odgovori uz citat

Bookmarks