Možda ima veze s nekim Centrom za vrijeme na internetu. Pošto je net u američkoj jurisdikciji još uvijek, a oni su pred 2 tjedna prešli na ljetno računanje vremena (što nas čeka tek u ovu nedjelju u 2 poslije ponoći).
...naime, probavao sam na sve moguće načine i nije išlo (vidi se iz donje priložene slike da je forum stalno nešto izmišljao):
...a zatim sam promjenio DST Correction Option onako kako se vidi na donjoj slici:
i vrijeme je zasad dobro (još uvijek kasni kojih 5 min)...eto, možda su neki već sredili, ali eto ja sad dijelim s ostalima koji to hoće ispravit a nisu znali kako...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda ima veze s nekim Centrom za vrijeme na internetu. Pošto je net u američkoj jurisdikciji još uvijek, a oni su pred 2 tjedna prešli na ljetno računanje vremena (što nas čeka tek u ovu nedjelju u 2 poslije ponoći).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9225
Zadnja dva posta u navedenoj temi kazu sve bitno!
Joker je kontaktiran...cekamo...a vidim da su se stvari u medjuvremenu prilicno korigirale!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo meni je Sva vremena su GMT +1. Sada je 07:05. a sada je 8.11 po mom vremenu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks