ja se nadam, bio bi mi to spas...
Jel je istina da će se do 2008 ili poslije ukinut obavezno služenje vojnog roka, tj. da će bit samo plaćena vojska?
ja se nadam, bio bi mi to spas...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja sam ćuo da je istina. aman roknem još koju godinu na faksu![]()
nezna se još ništa, no bilo je govora o tome... Ne vjerujem dok se službeno ne potvrdi. No uvjeren sam da će je ukinuti.
Mislim da bi bolje bilo financirati profesionalnu vojsku nego ovo... Zamislite koji je to trošak samo za državu?
Ak su naši političari imalo pametni, napravit će to brzo.![]()
i meni isto ce dobro pasati, taman mislim zavrsiti faks pocetkom sljedece godine i odma radit, nema vojske![]()
iPhone 5s 16 GB
i ja se nadam da će ju ukinuti...
ovo potpisujem, makar još nisam rokno ni jednu godinu..Izvorno postao zerobravo
Nešto se bilo i prije pričalo o tome, da bi se ukinula vojska, tj da bi služio onaj tko hoće, ili tako nešto...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa bilo je sigurno ukidanje 2010. ili 2009.
100%
There are no shortcuts in evolution.
He, he... imaš pravo...makar ću se potruditi da ne roknem...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ovo sad i tak nije neka vojska, pa malo malo si doma![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ja ćuo nešto danas of frenda "političara", kad uđemo u nato, da se ukida, a kad će to bit??
Meni je tak svejedno jer sam počeo civilku služit, ali eto volio bi znati, da vidim dal sam se ja zaje..., il ce se zaje... moji frendovi!![]()
stari mi je reko da če se ukinut 2008 a on je na malo večem položaju u vojsci![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ulaskom u NATO se definitivno ukida, jer je ovaj sustav promašaj sam po sebi. a ulaskom ionako preuzimamo prava i pravila NATO članica.
taman zavrsavam skolu tako se nadam da nemoram ic![]()
ma nek ukinu, ionako nemate niš pametno tam za naučit osim vidjet kakvih sve kretena ima, a da niste ni svjesni toga kolko je lijepo kad možete birat društvo.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@AutoXpert - i ja sam septembarac- Prijatno septembar
Ajme, jadni časnici, nad kim će sad spolno općit i bludničit? Stvarno šteta. Jadni i dobavljači hrane. Kome će sad uvaljivat namirnice s isteklim rokom trajanja?
Jadne cure, za kim će sada suze ronit i kako će se sad "servisirat" sa strane, dok su voljeni i jedini u armiji? Šmrc![]()
Ja bi cak i volio otici u vojsku, da tih 6mj odvojim samo za sebe i boli me briga za ostale... Ustajanje mi nije problem, jedem ama bas sve, koliko god malo jestivo bilo, nisam izbirljiv i tako, tak da to nece smeteti... Ako ta vojarna ima dobru teretanu, jos bolje...
Ne bi se bunio ni da se ukine, odmah poslije faksa mogu poceti raditi i zaradjivati svoje pare, al ni ovako mi ne smeta...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ima teretanu, aerobik i pilates, a za napredne i joga.![]()
Ma lega mi je bio u Bjelovaru i rekao je da imaju dobru teretanu s ringom i svime, pa to smatram pod dosta dobrim...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja sam dobio poziv za vojsku, moram ić u četvrtak u centar da me upišu u evidenciju.
Jesmo mi onda zadnja generacija koja ide u vojsku tj. svi koji su rođeni 1989.?
Bookmarks