Kupih za poklon 7370. Nakon preleta pogleda po masci i opcijama, ucinio mi se idealan kao zenski* poklon. Koliko vidim, model u odlasku.
Uzeh i prepaid set da kompletiram. Kako sam ga radi svega toga otpakirao ... primjetih u radu jednu cudnu
stvar koja mozda i nije cudna ako mi je potvrdi neki stalni vlasnik spomenutog modela.
Naime sama zvonjava neovisno o opciji (glasnije, tise...generalno linearno) ima tendenciju da prve dvije sekunde zvoni stisano i onda u brzom Fade In-u predje na normalnu (max odabranu) razinu glasnoce zvonjave.
Jel ovo mozda uobicajeni feature ovih modela, specificnog firmware-a? Pitam, jer sve ostalo radi odlicno. Zao mi ga je vracati. Ipak, volio bih cuti dal je ovo normalno od vlasnika koji ga frekventno koriste.
Jos jedna pojedinost u maniri konzumentske soft kalibracije. Sama verifikacija zvuka tastature, uopce puno i nema relacije sa zadnje dvije linije (od ponudjene 3) jer gotovo da zvuci jednako. Na zadnjoj "cigli" ... tek se cuje glasnije ako je i sama dinamika pritiska jaca. Pijanisticki receno ako se lupa Staccato
Zbilja bi volio cuti koju korisnu na temu ovoga.
Hvala.
* = Bez uvrede forumasima koji ga koriste. Ionako je sve to, samo stvar subjektivne procjene i afiniteta.

Odgovori uz citat

Bookmarks