Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    9110/9210/9500
    Operater
    091 , 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 7370 vlasnici -> pitanje/potvrda <-

Kupih za poklon 7370. Nakon preleta pogleda po masci i opcijama, ucinio mi se idealan kao zenski* poklon. Koliko vidim, model u odlasku.

Uzeh i prepaid set da kompletiram. Kako sam ga radi svega toga otpakirao ... primjetih u radu jednu cudnu
    stvar koja mozda i nije cudna ako mi je potvrdi neki stalni vlasnik spomenutog modela.

Naime sama zvonjava neovisno o opciji (glasnije, tise...generalno linearno) ima tendenciju da prve dvije sekunde zvoni stisano i onda u brzom Fade In-u predje na normalnu (max odabranu) razinu glasnoce zvonjave.

Jel ovo mozda uobicajeni feature ovih modela, specificnog firmware-a? Pitam, jer sve ostalo radi odlicno. Zao mi ga je vracati. Ipak, volio bih cuti dal je ovo normalno od vlasnika koji ga frekventno koriste.

Jos jedna pojedinost u maniri konzumentske soft kalibracije. Sama verifikacija zvuka tastature, uopce puno i nema relacije sa zadnje dvije linije (od ponudjene 3) jer gotovo da zvuci jednako. Na zadnjoj "cigli" ... tek se cuje glasnije ako je i sama dinamika pritiska jaca. Pijanisticki receno ako se lupa Staccato

Zbilja bi volio cuti koju korisnu na temu ovoga.

Hvala.

* = Bez uvrede forumasima koji ga koriste. Ionako je sve to, samo stvar subjektivne procjene i afiniteta.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    9110/9210/9500
    Operater
    091 , 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar baš nitko?

Tako malo vlasnika?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nemam 7370, ali pretpostavljam koji bi problem mogao biti. Jel ti u profilima pod Opcije zvonjenje odabrano Postupno pojačavanje ili Zvonjenje? Ako nije onda sam si namjesti na zvonjenje.
    Ako problem i dalje postoji, vjerojatno je takav softver (a i ne bi ti te 2 sec koliko mu traje da pojača mjuzu trebale previše živcirati).
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 5S
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.087
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zna se dešavat ako prčkaš po mobitelu i neko te zove onda on automatski slabije počne zvonit jer vidi da si ti kod mobitela,probaj ga ostavit sastrane da se ugasi svijetlo pa se onda nazovi pa vidi oće ti opet počet slabije zvonit
    ...FORCA FIUME...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    9110/9210/9500
    Operater
    091 , 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ja nemam 7370, ali pretpostavljam koji bi problem mogao biti. Jel ti u profilima pod Opcije zvonjenje odabrano Postupno pojačavanje ili Zvonjenje? Ako nije onda sam si namjesti na zvonjenje.
    Hvala na odgovoru Moby,

Nije stvar u tome. Naglasih gore da nije stvar u postavci postupnog pojacavanja. Bas zato mi je i cudno.

= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ako problem i dalje postoji, vjerojatno je takav softver (a i ne bi ti te 2 sec koliko mu traje da pojača mjuzu trebale previše živcirati).
    Dobro si me podsjetio. Koliko je indikativno za verziju ili ne,
    ali da spomenem da je V 04.13 trenutni na njemu.

Ne zivcira me uopce, ako je ovo vec vidjeno ili uobicajeno. Ali sljedeci tjedan idem na put i predajem ga na poklon i ne zelim vise misliti o njemu ili o potencijalnim problemima. Zato i pitam sve ovo.

= Citat = Izvorno postao M A R I N Pregledaj post
    zna se dešavat ako prčkaš po mobitelu i neko te zove onda on automatski slabije počne zvonit jer vidi da si ti kod mobitela,probaj ga ostavit sastrane da se ugasi svijetlo pa se onda nazovi pa vidi oće ti opet počet slabije zvonit
    Hvala na ovom detalju. Bas sam provjerio. Uvjek na postavci generalnog zvonjenja. Dakle jednakog inteziteta, uvjek ista prica. Bio ganz ukljucen ili u mirovanju. Isti ritual. Bas sam štopao, oko 4 sekunde je tisi i onda normalno ode u naštimanu max glasnocu.

Hm, autonomija me isto malo cudi? Istina, samo jedno punjenje od kad sam ga izvukao iz kutije, ali malo mi je cudno da je od dana postanja... baterija na manje od pola? Dva dana i neki mali kusur relativno nikakvog koristenja i nesto malo slaganja postavki. Cudno.
    Zadnji uredio Ico : 24-03-2007 u 11:12

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Nokia
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Bodovi
    10.679
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da te pitam nesto offtopic...
    Jesi probao raditi soft update preko weba pomocu NSS-a?
    Na popisu pise da je podrzana, a ja imam dvije i nijedna nece, zato pitam, a verzija softa je 3.xx pojma nemam napamet, znaci ima novija pa bi je htio skinuti ako postoji mogucnost.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    9110/9210/9500
    Operater
    091 , 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Renci Pregledaj post
    Da te pitam nesto offtopic...
    Jesi probao raditi soft update preko weba pomocu NSS-a?
    Na popisu pise da je podrzana, a ja imam dvije i nijedna nece, zato pitam, a verzija softa je 3.xx pojma nemam napamet, znaci ima novija pa bi je htio skinuti ako postoji mogucnost.
    Necu ti nazalost biti od velike pomoci. Moje druzenje sa spomenutim traje tek koji dan. Ove aktivnosti mi nisu bitne jer ide na poklon za dan-dva. 4-ka je vec dosla na njemu.
    Iznenadio sam se da uopce nije dosao sa USB kabelom.

Doduse, slabo pratim te manje modele pa nisam upucen jel to cesta praksa. Ali u 2007. malo mi zvuci jadno uopce i razmatrati neki mobach dati bez data kabla kupcu/korisniku. No dobro.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove