slazem se
@T-maca stavi anketu
Imam evo, kao sto to naslov kaze, prijedlog za novi podforum o unlockanju mobitela. Iako ima puno boljih foruma za ovu svrhu, a profesionalci ionako znaju gdje mogu naci potrebne informacije, ipak mislim da bi bilo korisno i da standardni korisnici mogu dobiti nekakve okvirne informacije o svemu tome. Izmedju ostalog forum bi sadrzavao informacije o novim verzijama softvera za mobilne ljubimce te razlicite kalkulatore, novu opremu za otkljucavanje i slicno. Materijala bi za ovaj forum sigurno bilo jer vec u postojecim forumima postoji po barem 2-3 topica sa ovim tipom tema.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
slazem se
@T-maca stavi anketu
Slazem se i ja, sa ovim bi smo si ustedjeli otvaranje novih tema te zatrpavanje foruma i bilo bi na vidljivom mjesto za nove i stare clanove...![]()
Slažem se za oba prijedloga, za potforum i anketu
ja bi potforum stavio u Mobilni Telefoni - Opčenito (ili kako se več zove)
Slazem se isto samo nebih bas stavio unlock mobitela... mozda nesto kao Mobilni softver firmware il nesto u tom stilu, ono nemogu sad izmislit...al unlock nebih bas...![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Potpisujem....![]()
![]()
Jesmo li onda donjeli odluku jer ja sam svakako za!!!!![]()
Već je bilo takvih prijedloga. Mogu vam samo reći da ništa od toga. Za razloge pročitajte stare prijedloge. Ništa se nije promijenilo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ljudi moji ja sam starijipa se sjećam bio je jedan takav forum ali je propao jer je bio teška ladovina nije se baš koristio khideg je tio bit moderator ali mu nisu dali i na kraju je i sam forum zatvoren.......
Da, tek sam sad pročitao da je bio. Zapravo mi je bilo začuđujuće što to nitko dosad nije predložio, ali očito ne dovoljno da nisam koristio Search. Anyway, ovo može onda![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks