!??? LOL.....
....e sad...hmmm...možda Albanci prodaju kasnije patent Japancima LOL
Nasao sam 'gresku' na www.mobil.hr naime kaze u tekstu da samo dvije drzave na svijetu nude TV na mobitelu,
Albanija bi mogla postati treća zemlja u svijetu koja svojim korisnicima nudi televiziju na mobitelu. Ova se usluga trenutno nudi samo u susjednoj Italiji i u Vijetnamu. Albanski mobilni operater DigitAlb Mobile trenutno testira uslugu, a nije poznat datum kada bi se usluga i komercijalno trebala ponuditi. Albanija je jedna od najsiromašnijih europskih država. (KĆ)
http://mobil.hr/novosti/one.php?sid=2301
ja sam odmah sjetih da ovdje kod mene [kanada] vrte reklame od providera 'Bell' usluga gledanja TV-a na mobitelu. To nisu samo clips [ima i to posebno] nego bas TV, sada ima u ponudi oko 30 programa. Hocu reci i kanada koliko god da je zaostala ima TV na mobusto znaci i USA vjerovatno. Dali su to neke razlicite usluge TV-a koje su nude u EU i Aziji nego u Americi ?
http://bell.ca/shopping/PrsShpWls_TV...?selectedtab=1
Zadnji uredio Jamal : 02-03-2007 u 03:58
It's nice to be important, but it's more important to be nice
!??? LOL.....
....e sad...hmmm...možda Albanci prodaju kasnije patent Japancima LOL
Ja gledam često TV na mobitelu...
koristim WnW.
ima za naći real streaming od HTV1 do RTLa pa sve do national geographica, cartoon networka... e onda stavim kad idem van da mi komp vuče sa neta i da mi avtomatski komprimira i streama onome ko da zahtjev... tak da ja od doma kad sam vani povućem neki TV signal kad mi baš dosadno...
kakav mobitel trebaš imati za tv gledati jel moze svaki npr jel moze nokia 6280??
u zanimljivo ...jeli bi mogo na n70?i koliki su troskovi ak ih ima?
bi, mislim da mogu svi mobiteli koji imaju 3G
također to i mene zanima...sad smo malo otišli u off-topic ali eto...kako gledati TV na N70? zna krompirko to neta je cool al to imam na kompu, kako uspijes na mob??
After all...
a trebaš imati web 'n' walk pa nađeš neku stranicu ili program sa streamingom..
Recimo da to imam,Mozes mi naci link..nekuzim se u takve stvari
Mislim da je fora u nacinu emitiranja, a ne samoj cinjenici da imaju TV na mobitelu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ima i VIP neku shemu s RTL-om i još par programa. (RTL je besplatan, ali ide samo dio dana)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks