pogledaj u imeniku da ti se nenalizi isti broj dva puta upisan jer ako su dva ista broja upisana u imeniku onda mobitel nezna od koga je poruka poslana pa upiše samo broj
pozdrav,
pred par dana mi se nešto čudno počelo dešavati sa mobitelom, sms poruke više nemaju ime sendera, nego mi ispiše samo broj. šta je najčudnije, prva poruka u danu ima ime (ili tako nekako, svako toliko ga pukne pa jednoj random dolaznoj poruci napiše ime sendera, ali svaka iduća od istog pošiljatelja ima samo broj).
mjesecima nisam ništa dirao, nikakve postavke mijenjao, nikakve programe instalirao, ovo ga je puklo iz vedra neba, dopisivao sam se i samo je prestao pokazivati ime pošiljatelja.
pogledaj u imeniku da ti se nenalizi isti broj dva puta upisan jer ako su dva ista broja upisana u imeniku onda mobitel nezna od koga je poruka poslana pa upiše samo broj
da,da , naravno, nema duplih unosa u imeniku. kod dolaznih poziva je sve OK, ova greška se javlja samo u porukama. delivery reportovi imaju isti problem.
a da resetiras mob?
jer ako ti je stalno ukljucen tj ne gasis ga cesto zna nekad sybian zablesirati........
probao i to... više puta. i izbrisao sam si outbox (999 poruka). inbox nisam jer imam dosta važnih poruka unutra, a trenutno je oko 1200 poruka.
Bookmarks