Sve pise na forumu, no hajde...
Treba ti Microsoft Active Sync (valjda ga znas naci) pa sa njim spojis PDA na PC i tako ga sinkroniziras i prebacujes podatke. Sto su updatea tice, treba ti A05 update, noviji ne postoji.
ovako kupio sam dell axim x5 (polovan) i nisam dobio software cd s njim pa me zanima gdje da skinem drivere pošto mi ga xp ne prepoznaju...(odnosno dock kad stavim aparat na punjenje)...na dellovoj stranici sam našao neki upgrade ali nisam siguran jeli to to što trebam....možda je pitanje banalno ali ja sam potpuno zelen ovo mi je prvi put da držim ppc u ruci a iskustvo sa symbianom me poučilo da je bolje pitat nego trpat smeće za koje neznam čem služi u aparat i na pc...evo ovo je prvo od mnogih dok se malo ne uštosim...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Sve pise na forumu, no hajde...
Treba ti Microsoft Active Sync (valjda ga znas naci) pa sa njim spojis PDA na PC i tako ga sinkroniziras i prebacujes podatke. Sto su updatea tice, treba ti A05 update, noviji ne postoji.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
znao sam da će rospaya odgovorit,nadošao sam na active sync i sam...e sad kako instaliram app....dali to šljaka kao Nokia application installer ili moram prvo kopirati na mmc...(inače ovo će bit step by step intro za nove korisnike ppc-a poput mene..by the way .. skinuo sam user manual pa ga sutra pogledam cijelog....onda moja pitanja bu mal manje moronska....)
aplikacije su exe. filovi koje instaliras tako da uparis ppc sa pcom i na pcu pokrečeš exe
.cab aplikacije prebacujes na ppc i tamo instaliraš
angels might have been eaten.
evo nove jame u koju sam upao....naime kupio sam posebno karticu AmbiCom BT2000-cf .... pronašao uputstva za instalaciju ali nekako mi to ne šljaka : preko active synca treba instalirati software na ppc pa umetnuti cf karticu ali kad sve to obavim nikako ne mogu pronaći moju nokiju n70 iako joj je upaljen bluetooth...možda sam pogriješio kod odabira drivera (ja sam uzeo prvi sa popisa) : http://www.ambicom.com/support/insta.../bt/bt2kcf.htm ... sve se čini dobrom kad sve napravim ali mi izbaci "HCC_ERICSSON_SET_BAUD_RATE_ return event fail" i onda "raise baud rate fail" i onda "An error occured while config Bluetooth card,please reset your device and try again"....inače izgleda da je kartica ispravna jer se aplikacija uredno pokrene kad ju umetnem....ja ću sad uninstalirati sve i izvadit karticu te pričekat da se javi neko ko zna kako bi to trebalo napraviti...(Gogs od kojeg sam kupio card je rekao da ću morat na forumu potražit pomoć i baš sam se nadao da će ić al eto neznam sam namjestit...)
edit : na ppc-u je verzija ver. 4.20.1081 (build 13100) 1996-2003..blabla
Imao sam tu karticu i meni je radila odlicno sa istim uredajem. Ovkao napamet nemam pojma o cemu se radi, jer je meni radila iz prvog pokusaja.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a koji si driver od ovih s popisa koristio na ppc-u?
Prije vise od godinu dana sam to radio, nemam pojma... Znam da sam skinuo driver sa neta i da sam u roku par minuta spojio PDA i mob.
www.gadgethive.com
instalirano i sve radi samo neće nać niti jedan uredjaj....zbunjujuće....
Pod Connections u Settings provjeri dal imas kvacicu pod beam i u BT settingsima dal ti je upaljen discoverability. Ovo su opcije vezane uz to kako tvoj PDA vide drugi uredaji, no mozda imaju nekakve veze...
www.gadgethive.com
zanimljivo kaže "there is no Bluetooth hardware installed on this device" iako ovaj ambicomov software radi..on kao traži uređaje i ne nadje ništ i onda kaže da je error u pitanju i da napravim soft reset....kad to napravim sve se popali kako bi i trebalo i onda kaže :"HCC_ERICSSON_SET_BAUD_RATE return event fail! ; raise baud rate fail!
...onda....
"An error occured trying to initialize the Blue neighbors for Windows CE.Blue neighbors will now exit..."
ali se ne ugasi aplikacija ....tek kad izvučem karticu potamni...i nakon deinstalacije ostane na palmu,odnosno ne obriše se do kraja...
Bookmarks