www.ksu.hr pa stavi neke na razmatranje, moja preporuka cannon neki, a sad model nebi tocno znao ti preporucit, al uglavnom ako uzmes cannona neces pogrijesit!
Htio bih postaviti na jednu poziciju u stanu,koja nije u blizini adsl routera printer na koji će moći direktno printati više kompjutera.Mogu li za to kupiti bilo koji printer i onda još na njega dodati nekakav mrežni adapter ili printer u startu mora biti mrežni?Ako je printer mrežni znači li to da je omogućeno spajanje samo sa kablom na router,jer ako je tako onda bi možda bilo bolje kupiti obični printer i bežični adapter?Koji su aktualni bežični adapteri i kakve su im cijene?Uglavnom bilo bi mi idealno da su bežično povezani router i printer i da svi mogu printati kad god hoće..
www.ksu.hr pa stavi neke na razmatranje, moja preporuka cannon neki, a sad model nebi tocno znao ti preporucit, al uglavnom ako uzmes cannona neces pogrijesit!
Zadnji uredio microhard : 11-02-2007 u 23:47
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Mrezni printer ima smo jedan LAN konektor i s njim ga spajas dalje na mrezu.
Jeftinije i lakse u u startu kupit printer s mreznom karticom jer kasnija nadogradnja (bilo s internom karticom bilo s eksternim modulom) kosta vise nego razlika izmedju mreznog i "obicnog".
Koju marku i model, spominjes vise korisnika tako da definitivno laser, sad cb ili color, koliko brz i kolikog mjesecnog kapaciteta ovisno o potrebi.
HP radi printere za bezicne mreze, oznaka WN.
Zadnji uredio source_ : 12-02-2007 u 02:38
Najjeftinije je rješenje instalirati printer na jedan PC i preko njega printati sa ostalih PC-ija -problem što PC na kojem je instaliran printer treba biti upaljen. Mrežni printeri su dosta skupi, a ako se ne radi o profesionalnoj upotrebi nije potreba, stoga je navedeno rješenje sasvim solidno
Ili ako imaš Gigaset 555 imaš na njemu USB na koji možeš priključiti printer ili HDD za share u mrežu. Vjerojatno i nije jedini koji to podržava.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks