Ja sam za..bolje da vas je više.Samo negdje sam pročitao da se exotica misli prešaltat na SE???!!!!
Da
Ne
Naime, Bimbi i ja smo zaključili da je član X-Plosiv dosta neaktivan, dok je njegova zadnja aktivnost vezana uz moderiranje bila prije 2 mjeseca, što nije pohvalno za jednog moderatora. Stoga je moj prijedlog da se sa mjesta moderatora u podforumu smjeni X-Plosiv, a na njegovo mjesto postavi član exotica, koji zna jako puno o Samsunzima (što se vidi i po njegovim postovima). Nemam ništa protiv X-Plosiva, ali mislim da bi exotica i ja bolje surađivali i da bi mogao uskočiti kada ja neću moći, jer je u zadnje vrijeme Samsung dosta aktivan podforum.
Zanimaju me vaša mišljenja, a ja ću se čuti sa članom exotica da čujem njegovo stajalište o cijeloj situaciji!![]()
Bom Chicka WahWah
Ja sam za..bolje da vas je više.Samo negdje sam pročitao da se exotica misli prešaltat na SE???!!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
frajer ZNA! zna sa samsunzima, tako da dajem svoj glas za njega!
exoticu ne poznajem ništa bolje nego ostatak ljudi na forumu, ali vidim da zna jako puno o Samsunzima, tako da mislim da zavrjeđje zamijeniti nekoga tko se pojavi jedanput mjesečno, to je moje mišljenje...
Osim toga, mislim da su u Samsungu potrebna dva moda, jer je forum sve aktivniji...
Bom Chicka WahWah
Ne bih htio prejudicirati, ali ovdje od "božanske ekipe" ima još nekih koji po mjesec dana nisu na forumu pa ih niš ne sprječava da i dalje budu na visokim pozicijama.
Tako da, u biti ovaj thread i nema neku realnu težinu jer mi se čini da će ionako biti kako se moderatori dogovore.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovo nije predmet javne rasprave El Nino a niti se radi na ovakav način,to bi trebao znat.
prva je stvar da niste ti i Bimbi zaključili da je član X-Plosiv neaktivan nego je dignut thread u supermod forumu (kojemu nemaš pristup pa nemožeš znat) na temu njegova moderiranja a ti si kontaktiran od strane Bimbija kao X-Plosivov kolega i to privatno.
druga stvar je da nije odlučeno još ništa u vezi X-Plosivove moderatorske funkcije a ti si ga već razriješio dužnosti
molim te da ubuduče ne djeluješ impulsivno jel ovakve stvari rješavamo sistematski.
![]()
Zadnji uredio sodom : 13-03-2007 u 19:04
angels might have been eaten.
Bookmarks