Jel mi može netko preporučiti koji laptop uzeti za osnovne potrebe, brz i s kamerom?
Kakvi su Lenovo laptopi?
Čula neugodni iskustva za Toshibu (satellite) pa me zanima ima li što u tome.
Puno hvala
Jel mi može netko preporučiti koji laptop uzeti za osnovne potrebe, brz i s kamerom?
Kakvi su Lenovo laptopi?
Čula neugodni iskustva za Toshibu (satellite) pa me zanima ima li što u tome.
Puno hvala
Što znači osobne potrebe?
Pogledaj prvo kakav ti točno laptop treba:
- poslovni (mali, lagan, ne baš prebrz, jako skup)
- zamjena za desktop (veliki zaslon, težak, brz, dosta skup)
- srednja klasa - od svega po malo
- što jeftinije to bolje - koliko para toliko muzike
Kada odabereš, onda pogledaj što se nudi među brand-nameovima IBM (lenovo), HP, Sony Vaio, Toshiba, ...
i na kraju se zapitaj treba li ti stvarno integrirana kamera ili će ti biti dovoljna i vanja koja se spaja USB-om.
HP nx6325 preporuka
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ja imam Toshibu satellite a100 i nikad nisam imao problema s njim (jos nije moj ali stari ce kupit drugi pa cu ja ovog nasljedit)
... od toshibe za bilo koji njihov laptop dobivas neku garanciju od 2 godine ako se registriras u prva tri mjeseca od prvog ukljucivanja laptopa , ta garancija je ''neovisna'' od garancije od trgovine
imam lenovo T60 i jako sam zadovoljnafali mi možda malo više memorije (imam 1GB) ali sve se to da srediti kad aimaš para
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja imam HP NX 7400, Intel core duo, T5500 proc 1,66 Ghz, 1 GB DDR2 ram-a, 120 GB sata!
U svakom slučaju ga preporučujem!
...pravo gog kaže - za što ti treba...
U biti koji god ubodeš samo pazi na količinu radne memorije - ostalo je iovako sve ujednačeno (naravno gamer komp ne bi smio imati integriranu grafiku - osim ako se ne namjeravaju pokretati DOS igrice)...
S druge strane najlošiji potez je upitati ovako nešto na forumu jer ako si iovako konfuzan za cca 2 dana i 300 postova na ovoj temi ćeš definitivno odustati od kupnje...![]()
svi laptopi iznad 6000 kn su predobri nemos pogrijesit
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
...možeš, mooožeš i to još kako...![]()
Bookmarks