Zar nema na njemu opcija da se sam formatira?Vjerovatno si format napravio prek windowsa.
ovako....imam kopiju i-poda, 4gb, mp4 player, i sve je bilo ok do danas....dođem do frenda ko i svaki dan da bi si ga napunio s podacima tj. muzikom i filmićima....i tako...napunio sam ga ko i svaki put....do kraja....i dođem ja doma....spojim ga na svoj komp..kad ono....piše...morate ga formatirat....i ja ga formatiram kad ono...nakon formatiranja ima samo 960mb...od mogučih 4gb...sad ne znam kaj da radim...nemam garancije...je l ima koji servis da mi preporučite? probao sam sve kombinacije, al opet isto....960mb sad imam....
oglasnik.pforum - biker boy
Zar nema na njemu opcija da se sam formatira?Vjerovatno si format napravio prek windowsa.
ima opcija izbrisati sve....al opet isto...samo 960mb....ne znam kaj mu je..........
Jesi li siguran da je kapacitet bio 4gb? Postoji mogucnost da su ti podvalili "hackiran" player koji prijavljuje 4gb, a u stvari ima samo 1gb. Sad kad si ga formatirao mozda pokazuje pravi kapacitet.
Ako imas garanciju na njega probaj ga reklamirati.
Edit: link na raspravu
http://www.mympxplayer.org/hacked-4-...yer-vt839.html
Zadnji uredio lestat : 19-03-2007 u 14:43
gle, imao je 4gb 100 posto, jer sam ga već prije napunjaval prek 3 gb...i nikad nije bilo problema s njim.....a i već sam ga par puta formatiral i imao je 4gb...sad ne znam kaj mu je......i kao što sam naveo...nemam garanciju...pa ako imate neki servis da mi proporučite....?
Bookmarks