a sto ne bi moglo. ...![]()
jel zna netko jel se može s ove stranice naručit i da oni to pošalju u hrvatsku?
http://cnn.cn/shop/nokia-n70-c-24_127.html
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
a sto ne bi moglo. ...![]()
Forumaš godine :)
mislim naručit ovu crnu tipkovnicu, poštarina bi sigurno bila veća 3 put nego sama tipkovnica![]()
Dobar je sajt,nešto tipa ipmart,ima dosta originalnih dijelova za malu lovu. Samo poštarina iz Kine... Kao što kažeš,3 puta veća poštarina nego što sam dio koštaMožda da probaš na eBayu,isto sam vidio gomilu originalnih Nokia dijelova,a šalje se iz Njemačke ili Austrije
s ebay-a šalju u hrvatsku??
Kolika je cijena dostave ako salju za hrvatsku????
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Naravno da šalju u Hrvatsku. Šalje se u cijelu Europu,a cijena poštarine se mijenja ovisno o lokaciji. Samo gledaj da bude "Versicherter Versand",trunčicu je skuplje,ali si siguran da će doći. Npr pogledaj ovaj oglas,originalna tipkovnica košta 5,6€,a poštarina za HR je 8€ (šalju kao obično pismo,inače je 10€)
sad sam gleda ipmart.com i ima dobrih stvari i piše da šalju po cijelom svijetu, jesi ti naručivao od njih?
Nisam od njih,nemam kreditnu a sestrična ima account na eBayu pa mi ona naruči neke sitnice ako zatrebaju
To je dobra stvar... Mozda si narucim nesto tako...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Zaboravih napomenuti,ne šalju se apsolutno svi artikli s eBaya u HR,ali bilo koji iole ozbiljniji prodavač nudi tu mogućnost. Ako prilikom registracije upišete HR kao svoju lokaciju,pored slike artikla odmah vidite troškove slanja u HR za artikle za koje je to moguće (otprilike 90% na eBay Austria)
ovo je zaista korisna informacija, pogledao sam tamo odmah i crno kućište i tipkovnicu za svoju novu N73.
ali, imam pitanje: da li je samostalna zamjena tih dijelova jednostavna stvar? Mislim, na "starim" Nokijama sam kućište rastavljao bez problema, ali na N70 i na ovoj novoj N73 nisam probao...
nije ništa komplicirano.
to je dost jednosrtavno...nebi trebala biti frka
http://www.youtube.com/watch?v=n_jOLMEE1YY
evo korak po korak
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
e, stvarno nemam riječi....
ne mogu vjerovati čega sve ima na Internetu... a i na tom YouTubeu
svaka čast na ovom linku, stvarno se vidi kako je mogu rastaviti i sastaviti... jedino, ne znam gdje bih nabavio onaj plastični alat kojom skida masku....
Hvala!
Bookmarks