To ti je vjerovatno zato jer si KARMU ubacivao u mob, mob se shebao covjece i uopce mu ne zamjeram...![]()
...i ja bi se shebao da me netko ide puniti takvim pjesmama...![]()
Evo kao sto naslov kaze iam problem sa nokion n80.Dakle stavio sam pjesme od karme na memorisku karticu.I sada idem ja poslusat jednu pjesmu i mob mi sav zblokira i izgasi se.Idem ju ja probat nekak izbrisati na mobu nemrem.hm pa reko ok.I sada spojim ja mob na komp i idem preko toga ali opet nece stoga sto preporucate?
To ti je vjerovatno zato jer si KARMU ubacivao u mob, mob se shebao covjece i uopce mu ne zamjeram...![]()
...i ja bi se shebao da me netko ide puniti takvim pjesmama...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma salim se malo s tobom, naj zamjerit nis'...![]()
Ako ne ide niti preko kompa, onda ti ostaje formatirati karticu...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hm hm hm moram imat citac kartica omg...
BTW ima li koji mozda drugi way?
Zadnji uredio Ico : 22-03-2007 u 22:18
Pokušaj FExporer ili nešto slično, pa je ručno na mobu izbriši.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
probavao sam sa onim nokinim programo koji dobijes s mobom ali mob mi automatski zasteka i izgasi se tj restertira kada to pokusam izbrisat..
Jesi li možda "upucao" odjednom 20-30-ak pjesama na karticu? Ako jesi, to bi bila normalna reakcija N80 ili bilo kojega Symbiana. Mob se ne može snaći u tolikom broju novih informacija i dolazi do pada sustava.
Izbriši sve s kartice i ubacuj pjesme jednu po jednu.
Iako su mobovi sve moderniji, ovakav način stavljanja pjesama još uvijek nije podržan, odn. velika je vjerojatnost da će se mob glupirati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zadnji uredio Ico : 22-03-2007 u 22:19
U Mobisu!
Nemoze kupiti cu novu i formatirat cu ovu btw jeli se moze mjenjat maska na n80?
Može, ali nije predviđeno kao na Xpress-on-cover. Imaš po netu oglasa za te maske pa pogledaj.
U Mobisu!
Bookmarks