Evo ovako zanima me da li mogu kako pojacati zvucnik na doticnome mob, frend na k750 kada pojaca moga se ni ne cuje!!!
Evo ovako zanima me da li mogu kako pojacati zvucnik na doticnome mob, frend na k750 kada pojaca moga se ni ne cuje!!!
Jesi pokušavao pojačati na tipkama sa strane?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
do kraja prema drugim mob nula!!!
Trebalo bi staviti najnoviji softver u telefon, vjerovatno su pojacali zvuk...![]()
A ako nisu, morat ces sam kopati po mobu i ubaciti drugi driver...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
e sada da ne trazim po forumu dali mogu ubaciti soft preko kabela koji sam dobio sa njim
pustis pjesmu u media playeru,stisnes opcije,odes na ekvalizator,stisnes vlastito,i pojacas si do kraja.IMAM W300 PA ZNAM!!!!!
pratazio sam malo, a sto se tice promjene softa to mi se zasada bas i neda radit a i kada skinem na faksu novi update doma ga ne mogu otvorit neznam zasto tako da ce cekati, ono za evkvalizator i radim ali meni nije problem na slusalicama nego kada me netko zove uopce ne cujem mob koji puta
zvucnik je sj.... ,imam k750 a sestra ima w300,a ona kad pojaca do kraja moj se ni ne cuje
EdiT:vise ne,jer sam stavio mix driver![]()
![]()
Zadnji uredio Most Wanted : 09-03-2007 u 15:54
Onda mozda da ga ja najbolje odnesem u servis, jel zna netko dal ima u rijeci servis i kolko ti drze vremenski mob na popravku?
Moj w800i se slabije čuje od k510i, to valjda dođe s godinama (1.god konkretno)
There are no shortcuts in evolution.
mob nema ni pola god a tako se cuje otpocetka, ali mi se od nedavno desava da kada mi zvoni alarm zvono se postupno pojacava a u postavkama je postavljeno da to ne radi jer ima i opcija da se postupno pojacava
Servis ne bi trebao trajati dulje od sat-dva ako se stavlja novi soft unutra...
Ako je rijec o popravku, par dana...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
a posto mislim da ga salju u zg bar tedan sam bez moba!!!
Misljenje, da posaljem mob na servis ili da probam sam pojacat pojacat zvuk preko onih drivera, probao sam sa xs++ ali mi ni nakon 6h nije nis napravio a far mi javlja error, ali mislim da znam zasto pa jos moram nesto skinut i probat onda
Bookmarks